Kısır Kedime Hangi Orijen Mamasını Önerirsiniz

Arkadaşlar yaklaşık 3 yaşında kısır Russian Blue kedim var, Orijen mama düşünüyorum bir kere denediğimizde memnun kalmıştık fakat kısır bir kedi için hangisi daha iyi olur

12 CEVAP

sitedizayn
sitedizayn

12937

ben acana ve orijen ikisinide kullandım fiyat konusu birazda satış yapılan siteye göre değişiyor, bugünlerde acanamı orijen mi alsam diye fiyat araştırıyordum kg fiyat olarak orijeni bir yerde daha ucuz buldum, isteyen olursa mesajlardan adresi gönderebilirim.
acana içeriğine eşdeğer tahılsız mama olarak birde fitmin purity var ama o markada sıkıntı her zaman bulunmuyor, alırsınız kediniz beğenir kedinize iyi gelir sonra piyasada bulamazsınız 6 ay 1 sene olmadığı zamanlar oluyor, son zamanlarda bu değiştiyse benim haberim yok.

sitedizayn
sitedizayn

12937

orijen mamaların analiz değerleri birbirine yakındır guardian 8 olabilir yağ oranı biraz daha düşük fit trim var. birde kediniz nasıl mamalar seviyor balıklı, tavuklu gibi.

sitedizayn
sitedizayn

12937

benim kedilerim original cat yemişlerdi ama tundra çeşidini hiç bir şekilde yemediler. aslında kısır kediler için acana indoor daha uygun, balıklı seviyorsa bountiful catch.

mehtapkaplan
mehtapkaplan

5570

Benim kedide kısır biz Pasifica kullandık. Zaten tüm yaşam evreleri için üretilmiş. Yani kısır, genç, yaşlı tüm kediler tüketebiliyor. Kısır kedinin ne kadar tüketeceği paket üstünde yazıyor. Marka ve içerik çok güzel zaten bu mamayı kullanınca ekstra vitaminde vermeyin. Tüm vitamini mamadan alıyor. Veterinerler ve çoğu insan Acana veya Orijen sevmiyor fiyattan dolayı hemde fazla proteinin uzun süreli kullanımından doğanilcek hastalıklardan kaynaklı. Her mama her kediye farklı gelir bunu kaliteye göre değilde kedimize göre seçebiliriz..

mehtapkaplan
mehtapkaplan

5570

Ben Acana olarak cevap verdim. Acanada- Pasifica güzel.


Orijende- Six Fish güzel. İki markayıda aynı firma üretiyor. Bence Acana al daha uygundur fiyat olarak

sitedizayn
sitedizayn

12937

tundra yı ben baktım olmuyor sokak kedilerine vermiştim :) sizin kediniz belki yer hiç belli olmaz
benim en çok kullandığım pacifica oldu, benimkiler balıklı seviyorlar.
orijende zaten six fish benzeri olarak ama onda daha çok et var.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, fakat tüm yaşam evreleri kısır bir kediyi kapsıyor mu yani sadece yaş değil mi?

Bende Original Cat alacaktım, kısır kediler için uygun mu bu türü? Bunu denemiştim bir süre kullandım kedim beğenmişti

sitedizayn
sitedizayn

12937

original cat sayfasında kısır kediler içinde beslenme miktarı vermiş ingilizce biliyorsanız how to feed sekmesinde göre bilirsiniz,
https://emea.orijenpetfoods.com/en/cats/cat-food/eu-ori-ns-ori-catkitten.html
kısır kediler için uygun olmasa neden böyle bir şey yapsınlar.

Kralnane
Kralnane

483

Bende 3 yasindaki kısır erkek kedime acana pasifica ve grasslands kullandim. Çok memnundum. Orijene ara ara bakiyorum ancak henuz almadim. Guardian cok guzel içeriklere sahip görünüyor.Tundrayıda hep merak etmiştim. Ancak ürün eski ambalajında kırmızı et yoğun iken suan ördek ve balik öncülük ediyor.Bu sebepten Tundrayı almaya çekiniyorum.

AsumanAtilgan
AsumanAtilgan

7548

Fit trim
E

mehtapkaplan
mehtapkaplan

5570

Neutered Kısır demek. Acana Pasifica ürününde kedinizin kilosuna karşılık Neutered alanında günlük yiyeceği mama gramajı yazıyor. Örnek : 4-5 kilo ağırlığındaki kısır kedinin yemesi gereken miktar 45-60 gram arasındadır. Ben bu ölçülerde ortalama 50 gram veriyordum. Orijene baktım kısır ayrıntısı yok six fish ürününde. Bence dediğim gibi Acana Pasifica al çok iyi bi ürün. Ürünü sipariş vereceğin sitenin en altına in karekod varsa al güvenilir sitedir karekodlu olan siteler Etbise kayıtlıdır yazar. Bu da o işletmenin Ticaret Bakanlığına kayıtlı olduğunu gösteriyor. Ben genelde buna dikkat ediyorum. Uygun olması önemli ama çakma ürün gönderirler diye karekodsuz yerden almıyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 141 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.207 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR