Yavru Kedi Bakımı

Sudemm_luna
Sudemm_luna

2549 Puan

Selam arkadaşlar kendimi sahipleneli 1 hafta oldu cinsi scottiss ona en iyi şekilde bakabilmem için tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilirsem süper Olur

2 CEVAP

edadnmzr
edadnmzr

119046

Hangi konuda bilgi istediğinizi açık olarak yazarsanız daha iyi olur bilgilenmeniz için. Ama genel olarak günlük suyunu mamasını değiştirin kumunu temizleyin. Camlara özellikle dikkat edin, açık kalmasın balkona tek başına asla çıkmasın. Çünkü kuşun kelebeğin arkasından atlıyorlar düşme bilinci olmadığı için. Etrafta ona zarar verebilecek eşyalar bırakmayın, tezhagın kenarında bardak gibi. Yavruyken çok daha hareketli oldukları için kendilerine zarar verebiliyorlar. Aşılarını düzenli olarak takip edip yaptırın. Mama önerisi isterseniz de verebilirim.

sitedizayn
sitedizayn

12843

evet @edadnmzr arkadaş temel bilgileri zaten söylemiş, öncelikle bilmeniz gereken bir kedi sahiplendiğinizde bir çocuk sahibi oluyorsunuz ve bu bütün hayatınızı etkiler, yeri gelir tatile bile gidemezsiniz, kediler erişkin olduklarında ortalama zekaları 3,5 - 4 belki 4,5 yaşında bir çocuk zekasına erişirler, ve o şekilde kalırlar, kediniz kaç yaşına gelirse gelsin evinizde ortalama olarak 4 yaşında bir çocuk olarak kalacaklar. aşı, mama, kum gibi işler zaten çözülür, bir mamayı beğenmez başka mama alırsınız gibi.
sonuç olarak bir sadece kedi sahiplendim olarak düşünmeyin. bir çocuğunuz oldu.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 79 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR