Kediyi Yataga Alistirma

Kedime yatak aldik bir kere bile yatmadi. Yanimda da yatmiyor. Her zaman kapinin arkasinda yatiyor. Yatagini kapinin arkasina koydugumda da baska bir yerde yatiyor. Yataga nasil alistirabilirim. Kisin yerde yatarsa usur diye korkuyorum. Malum uc ay icinde tam soguklar gelmeye baslayacak

9 CEVAP

Doktugumde yemeye calisirsa sknti olur mu peki

Cankanac
Cankanac

864

Kedinizin karakteri ile alakalı bizimki yatak tarzı şeylerde kesinlikle yatmıyor o yüzden onun yerine daha sık yattığı yerlere küçük battaniye koyuyorum kışın onun üzerinde yatıyor üşümesinden iyidir diyerek durumu kabullendim :)

İcimi rahatlattiniz cok tesekkur ederim

cemremio
cemremio

2540

Hava sıcak olduğu için de şuan yatmıyor olabilir, matatabi tozuna bir bakın belki işinize yarar

sitedizayn
sitedizayn

12743

kediler canları nerde isterse orda yatarlar :) bizde ilk kedimizde heves edip almıştık bir defa bile yatmadı, bende kedisi olan başka bir arkadaşa vermiştim.
bizimkiler buzdolabı üstü, gardolap üstü, bazen sandalye koltuk hiç belli olmuyor bir yerlerde yatıyorlar, her biri bir yerde yatarken sabah kalkıyorum ikiside yanımda yatıyor. çok kafaya takmayın bir sabah uyanırsınız bakarsınız ayağınıza sarılmış halde bulabilirsiniz :)
bazen öyle yerlere girer yatarlarki ararsınız bulamazsınız.

sitedizayn
sitedizayn

12743

kışla ilgilide endişelenmenize gerek yok çünkü kediler kışın en sıcak yeri bulur yatarlar, yazında en serin yeri, bizimkiler kışın bizim yatakta daha çok yatıyor :)
kışın bazen smokin kedimin üstüne bir şey örterim bir dk sonra bakarım örtünün üstüne çıkmış, sarman kedim daha uzun tüylü ve kalın derili olduğu halde üstünü komple kapatırım hiç altından kıpırdamaz. kediler başlarının çaresine bakma ve çözüm bulma konusunda inanılmaz zekiler.

cemremio
cemremio

2540

Hayır ağaçtan elde ediliyor, hatta kemirsinler oynasınlar diye çubukları bile var ama siz tozu alıp serpeceksiniz yatağına

songuladali81
songuladali81

103873

Yazın kendine serin yer arayıp yatıyor, kışın da sıcak yer bulup yatacak. ;))

Pnrdogan
Pnrdogan

4164

Catnip otu alıp dökün öyle gelip yatabilir ama henüz yatak zamani değil sicak

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 109 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR