Kedime İc Parazit Hapini Yas Mamaya Karistirdim Yemiyor

kedime ic parazit hapini ezip yas mamasina koydum ama suratina bakmadi ben de zorlamadim buzdolabina koydum biraz acikinca onu vericem fakat hap veya mama bozulur mu endiseleniyorum

5 CEVAP

songuladali81
songuladali81

103902

Broadline kedi damlası ensede uygulama ile iç ve dış parazitlerin bir çoğunu etkisiz hale getirir. Hap yutturmak için hiç uğraşmayın. Broadline gayet güvenilir ve çok pratik.

Cankanac
Cankanac

864

Mama bozulmaz hapa da birşey olacağını sanmıyorum ama fazla bekletmeyin derim,ezince
tadı acı oluyor diye okumuştum burada.acaba malt seviyorsa ona koysanız yer mi

Kediliyiz
Kediliyiz

629

Hap yutturmayı öğrenmenizi tavsiye ediyorum tüm kedi sahiplerine..
Ben hastalığı sebebiyle günde 4 kez hap içiriyorym.. Mamaya ihtiyaç duymadan nasıl hap içirilir videoları var youtube da.. eliniz alışıyor bir iki denemeden sonra.

sitedizayn
sitedizayn

12803

bende kedime vitamin tablet yaş mamasına karıştırdım mamayı yemedi, sonra ikiye kırıp kuru mama kabının üstüne koymuştum o arada yiyiyor, ama iç parazit haplarını bilmiyorum aroma var mı, benim kullandığım tablet en azından balık aromalıydı, evet arkadaşın dediği gibi broadline çok iyi çok defalar kullandım bugünlerde de skt yaklaşmış çok ucuz satan bir sitede gördüm alacağım, aslında skt 1-2 ay geçse bile kullanılıyor, en son veterinere gittiğimizde iki kedi için iç dış sanırım 3000 tl vermiştik.
şimdi dahada yükselmiştir.
https://www.vetdietsandrugs.com/broadline-ense-damlas%C4%B1-i%C3%A7-ve-d%C4%B1%C5%9F-parazit-2-5-7-5kg-aras%C4%B1-x3-t%C3%BCp

edaquinnn
edaquinnn

669

ben bu konuda annemden yardim aliyorum:) annem kedimin agzini iyice aciyo bende hapi atip agzini kapatiyorum bi sure yutmasini bekliyorum sonra agzini aciyorum ve baktigimda ise zaten yutmus oluyo😅 sizde birinden yardim alip hapi agzina atabilirsiniz. bu sekilde daha iyi oluyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 95 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR