Nd Mi Royal Canin Mi?

Ozgcrn
Ozgcrn

20396 Puan

Kedim 8 aylık. Kedin smokin tekir. Henüz kısırlaştırmadım kızgınlığını bekliyorum. Normalde Royal Canin kullanıyorum şimdi yeni mama alacağım ama N&D markaya mı geçsem Royal Canine devam mı etsem bilemedim. Ne önerirsiniz?

13 CEVAP

tengrist
tengrist

112135

Nd vereceğiniz paraya Acana kullanabilirsiniz benim tavsiyem. Fiyat olarak hemen hemen aynı olmasına rağmen Acana daha doyurucu ve besleyici olduğu için daha uzun süre gidecektir

Cankanac
Cankanac

864

Royal canin yerine nd daha mantıklı bu iki mama arasında değişim yapacaksanız

Cankanac
Cankanac

864

Onun 10 kg olanı kediler için yok bildiğim kadarıyla 4,5 kiloluk olanlara bakabilirsiniz

Realbadvroken
Realbadvroken

4004

Kısırlaştırma için kızgınlık beklenmez. Kızgınlıkta olan kedilere genellikle ameliyat yapılmaz çok kan kaybeder diye acana da hep tavuklu çeşitler vardı en son baktığımda tavuklu mama tüy döker ama genel olarak çok iyi mama diye duydum

songuladali81
songuladali81

103873

Bebeklikten beri Royal Canin ve çok memnunuz. Tüy sağlığımız başta olmak üzere hiç bir problemimiz yok.

sitedizayn
sitedizayn

12743

kısırlaştırma yapacaksanız 6 aylıktan itibaren dişi erkek farketmez her kediye yapılır, genel sağlığı iyiyse bir hastalığı yoksa kilosuda uygunsa beklemenize gerek yok. nd ye hiç geçmeyin aynı paraya acana orijen alabilirsiniz daha kaliteli ve sağlıklıdır.

sitedizayn
sitedizayn

12743

4,5 kg lık var ve tek kediniz varsa 10 kg lık paketler almanızı tavsiye etmem evet biraz daha ucuza geliyor ama sonuçta o paket açılacak ve bekleyecek.
ev kedileri zaten çok fazla yemiyor, ben 10 kiloluk nd almıştım sonra pişman oldum, iki kedim olmasına rağmen uzun süre bitmedi, kavanozlara koydum falan ama işte paket açılmış oluyor.

Ozgcrn
Ozgcrn

20396

Mamaları 10 kg olarak alıyorum. Acanayı düşündüm ama onun 10 kg olanını bulamadım

ozanesk
ozanesk

1268

Kedinize hangisi iyi geliyorsa onu kullanın, her mama her kediye yaramayabiliyor. Özellikle erkekse idrar yolları nedeniyle çok daha dikkat etmek lazım. Royal Canin, Hill's gibi mamaları içerik olarak beğenmesem de hastalanınca mecburen bunlardan kullandırıyorlar.

ventricosa
ventricosa

9195

Royal ve nd arasında nd kesinlikle ama ndnin fiyatı üst segment mamalara çok yakın olduğu için benim tavsiyem acana fiyat olarak çok yakınlar ama içerik olarak acana çok daha iyi nd den. Acanayı gramajlı vermenizi tavsiye ederim ben de kedime kullanıyorum küçüklüğünden beri çok memnunum

ventricosa
ventricosa

9195

Acanada 10kg var mı bilmiyorum ama 5 kiloluk paketleri var diye biliyorum

AsumanAtilgan
AsumanAtilgan

7539

Acana kullanin ama orijen çok daha iyi ve ben ND kullaniyorum bir sorun olmadı çok şükür

sitedizayn
sitedizayn

12743

nd 10 kg lık az tahıllı morina balıklı almıştım içeriğini çok beğenmiştim piyasadaki en yüksek omega3 oranı vardı, düşündüm bu mama ile kedilerimin tüyleri süper olur ama tam tersi oldu :)
bir süre sonra kedilerimde parça parçamı desem tiftik tiftik mi desem nasıl anlarsanız işte öyle acayip tüy dökümü başladı ve haliyle mama değiştirdim, elimde az bir şey kaldı sokak kedilerine vermeye devam ediyorum. sokak kedileri için bonacibo kuzulu alırım ama nd yide çöpe atacak değilim sokakta biraz tüy dökümü olsa çokda sorun değil ama evde tüylerin uçması hiç iyi olmuyor :) bu arada söylemeliyim nd kötü bir mama değildir ama benim tecrübelerim böyle oldu her kedide olacak diye bir şey yok.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 132 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR