Sokak Kedileri İçin 15 Kg Mama Önerisi

Santos01
Santos01

187 Puan

Merhaba, buradaki canlara mama veriyorum. Aylık 50-60kg mama beslemesi yapıyorum. En son King balıklı almıştım. Hepsi sevmedi. Bundan önce Mito kullandım, sevdiler. Ama başka marka kullanmak istiyorum. Enjoy, Mercy, Bonnie ve Econature pek yemiyorlar. Ortalama 900-1200₺ bandında önerecek olduğunuz severek yedikleri mama var mıdır?

16 CEVAP

SevimliCadi
SevimliCadi

108166

Ben de aylık 30-40 kg civarı dağıtıyorum. Asıl olarak Mito alıyorum. Fiyatına göre içeriği fena değil ve yenilirliği yüksek bir mama. Birkaç ayda bir aralarına Mystic Kitten, Mercy, Enjoy, vs. sıkıştırıyorum. Hepsini aynı iştahla yemiyorlar tabii. Ama en çok Mito ve Mystic'i yiyorlar. O yüzden, Mito dışında Mystic Kitten önerebilirim. İçeriği iyidir, fiyatı da nispeten uygun. Hem yavrular hem dişsiz yaşlı kediler yiyebiliyor. Bizim buradaki kediler Mystic'in diğer mamalarına göre kitten olanı çok daha fazla seviyorlar ve taneleri de ufak olduğundan genci, yaşlısı hepsi yiyebiliyor.

sitedizayn
sitedizayn

12743

15 kg olarak mito şu anda 982 tl bence o şekilde devam edin üstelik kediler genelde severek yiyiyorlar, ben hem mito hemde bonacibo alıyorum. bonacibo kuzulu daha çok seviliyor ama kedi sayısı fazla ise ekonomik olmaz. benim bölgemde fazla kedi yok bonacibo iyi oluyor, mito yu bir arkadaşın bölgesi için alıyoruz orda daha çok kedi var çünkü.
birde petlebiden sipariş verdiğim zamanlarda tester kedi köpek maması farketmez alıyorum. tester köpek maması alırken mini ırk yavru maması nd alıyorum kedi maması gibidir.
evde ve sokakta kedilere baktığım için her fırsatı değerlendiriyorum yani :)

sitedizayn
sitedizayn

12743

temiz@mama@com dan sipariş verirseniz 15 kg lık mito kargo ücreti olmadan alabilirsiniz, büyük ihtimalle biliyorsunuzdur ama ben yinede yazayım dedim.

sitedizayn
sitedizayn

12743

kartınızın geçmemesi tuhaf yani ben genelde normal kartla alıyorum kredi kartı kullanmıyorum bankayı aramışsınız birde firmayı arayın, havale eft de oluyor zaten

AsumanAtilgan
AsumanAtilgan

7539

Ben 12 kiloluk Lavital aliyorum bahçeye 10-15 kadar geliyor hepsi severek yiyor fiyatı 1200 TL ve cevwplarda belirtilen markakardan daha iyi içeriği. Ayrıca ödemeyi kredi kartı ile yapmiyorum emek kartıyla yapılabiliyor sitelerden

AhsenAise
AhsenAise

117624

Evdeki ne ne alıyorsam sokaktakilere de aynısını veriyorum,çünkü sokakta mama verdiğim kedi sayısı epey az ,şuan petlebi de bir alana bir adet hediye Royal canin fit var reflex plus dan daha ekonomik,bir göz atınız

Santos01
Santos01

187

Fiyat 1200₺ civarını geçmeyecek şekilde sorun değil. Mito aldığımız sitede kartım geçmiyor.

Santos01
Santos01

187

Mesaj yarım kaldı.


Pazaryerinde de üstüne çok fiyat farkı koyarak yazıyorlar. Sitede kartım neden geçmiyor bilmiyorum. Banka ile de konuştum ama onlarda çözemedi.

Santos01
Santos01

187

bonacibo kuzulu 15kg yok sanırım değil mi.

sitedizayn
sitedizayn

12743

ben yazarken sizde yazmışsınız kartınızın herhangi bir sitede geçmiyor olması sorun değil, benim yazdığım adres üretici firmanın adresi ordan denediz mi

sitedizayn
sitedizayn

12743

15 kg yok üretici firmanın sitesinde sadece 2x2kg koliler var yani 4 kg ben hep onu alırım

Santos01
Santos01

187

Evet, zaten orada geçmiyor. Pazaryerinde de aradaki farkı ödemek kötü hissettiriyor. O yüzden alternatif bakmaya başlamıştım. Başka banka kredi kartım da yok. Bulamazsam artık pazaryerinde almaya devam edeceğiz. Seviyorlar, bende memnundum. Acaba dedim alternatif bir tavsiye gelir mi.

Santos01
Santos01

187

Lavital hangi içeriği olanı tercih ediyorsunuz? Hangisini daha çok seviyorlar?

sitedizayn
sitedizayn

12743

hangisini daha çok seviyorlar diye bir şey yok kedi milleti bu hiç belli olmaz, evde iki kedim var ve ikisininde sevdikleri şeyler farklı oluyor, ödül maması bile seçiyorlar şerefsizler :)
mesela smokin kedime sıvı ödül maması uzatın pişman olursunuz savaşıyor resmen ama sarman kedime verdiğinizde öyle bir yerki canınız çeker düşünürsünüz bunun içinde ne var diye :)
yani demek istediğim sokak yada ev kedisi olsun farketmiyor, hangisini severler falan çoğunluk ne seviyorsa onu alacaksınız. evde iki kediniz olsa sağlık sorunları ile farklı mamalar almanız gerekse bunu idare edebilirsiniz, ama sokakta yaşayan kediler için böyle bir ayrım yapmanız imkansız.

cemremio
cemremio

2540

Lavital

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 154 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR