Kedim Devamlı Yaş Mama Yemek İstiyor..

Anket

Yaş mamaya ay Bir devam edilmeli
(6 oy)
Yaş mamayı hiç verme
(0 oy)
Kuru mama markası değişikliği
(2 oy)
Toplam (8 oy)

Kedim kuru mama sevmiyor sanki... Ayda bir kez yaş mama veriyorum.. fakat yaş mama dan sonra kuru mama yemek istemiyor.. ne yapmalıyım...

6 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

131053

Sadece kuru mama yiyen kedilerin yaşlandıklarında böbrek sorunları yaşadıkları günümüzde kesin görülen bir durum. Kuru mamayı yemeyecek diye yaş mamadan vazgeçerseniz böbreklerine zarar vermeyi kabul etmiş olacaksınız. Ayda bir yaş mama da zaten pek bir işe yaramaz, çok az. Evde haşlama yapıp da verebilirsiniz. Haşlama veriyorsanız yaş mamaya gerek yok zaten. Sevdiği kuru mamayı arayabilirsiniz tabi ki.

tekirkakus
tekirkakus

239

ben her gün kedime yaş mama veriyorum. vicdanen o kuru mamayı yemesini doğru bulmuyorum. zorunlu etçil hayvanlar bunlar. et miktarı yüksek kaliteli mama kısa vadede uzun vadede kediye cok yararlı. böbrek kilo obezite vs problemler en aza iniyor bütçe dahilinde bence verilebildiği kadar verilmesi gerektiğini düşünüyorumm

sunnyv
sunnyv

2920

En az haftada iki kere kaliteli yaş mama verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kuru mamada hangisini kullanıyorsunuz? Kullandığınız kuru mamayı sevmiyor olabilir.

Havuc23
Havuc23

2120

Ben düzenli olarak haftada iki kez yaş mama veriyorum. Arada evde haşlama da yapıp veriyorum fakat konserve mamayı yediği gibi iştahlı yemiyor maalesef. Kediniz kullandığınız kuru mamayı yemiyorsa sevmiyor olabilir. Hastalandığında bizimki de o zamanlar kullandığımız kuru mamayı reddetmişti. Deneme paketlerinden temin ederek sevebileceği kuru mamayı bulabilirsiniz.

sitedizayn
sitedizayn

12886

hiç bir kedi zaten kuru mama sevmez bizler onları kuru mamaya mahkum ettiğimiz için mecburen yiyiyorlar, kuru mamaların içine katılan aromalar vs olmasa hiç yemezler, ben iki kedime her gün yaş mama veririm, bir paketi paylaştırırım.

Zumrutt00
Zumrutt00

793

Ben de her gün iki defa yaş mama veriyorum. bir yaş mama 3 gün gidiyor bir kediye. az az koyuyorum. aslında kedim alıştı sürekli yaş mama istiyor. hasta olduğu zamanlarda sadece yaş mama yiyebiliyordu o zamandan beri alışkanlık oldu onun için.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 102 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.067 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR