Fibroline Sm Ve Endopet Oral Tablet Hakkında Bilginiz Var Mı?

ilaydacakir
ilaydacakir

2996 Puan

1.5 yaşında evden asla çıkmayan kedime iç dış parazit uygulamalarını dönüşümlü olarak bi veterinerde bi kendim evde yapıyorum. Pet shoptan advantage alıyordum ama artık yeterince güvenilir gelmemeye başladı sonuçta el altından satılıyor ya.
Bir yakınımın tanıdığı veterinermiş istersem Fibroline Sm damlatma çözeltisi ve Endopet oral tablet getirebileceğini söyledi. Benim pek bi bilgim yok daha önce kullandınız mı ya da veterinerde denk geldiniz mi?

3 CEVAP

tengrist
tengrist

112186

Son zamanlarda veterinere gittiklerinde çok stres oldukları için kendim iç+dış damla alıp damlatıyordum. Geçen ay pirelerinin olmaması sebebiyle sadece iç parazit hapı aldım, araştırmalarım sonucu caniverm istedim ama veteriner hekim endopet'in de aynı etken maddeye sahip olduğunu ve çok daha uygun olduğunu söyleyerek bunu tavsiye etti, kendileri de bu hapı uyguluyormuş. bir tablet 10 kg için, yarıya bölüp kalan yarısını saklayabiliyorsunuz. Ben 2 kedime bölüştürüp verdim.
İç parazit problemi hiç yaşamadığım için (her zaman tuvaletlerini kontrol ederim bugüne kadar görmedim) etkisi nasıldır bilmem. Almadan önce araştırdığımda hakkında olumsuz bir şey okumadım, paketinde yazdığı gibi 3 etken maddeli bir tablet. biri helmintlere ve yol açtığı enfeksiyonlar için, diğeri kan kurdu ve enfeksiyonlarına karşı, üçüncü etken madde kancalı, yuvarlak, kamçı ve tenyalar dahil sindirim sistemine yerleşen tüm parazitleri temizleyen bir etken madde, oranları ise hemen hemen aynı. yoğun bir iç parazit problemi yaşamıyorsanız bence endopet yeterli. diğer markayı bilmiyorum

ilaydacakir
ilaydacakir

2996

…..

ilaydacakir
ilaydacakir

2996

Aa iyi o zaman. Hiçbir parazit problemimiz yok 3 ayda bir önlem amaçlı yapıyorum ben de. Tuvaletini de kontrol ediyorum zaten

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 68 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.033 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR