Kedim Her Şeyi Yemek İstiyor

Sudemm_luna
Sudemm_luna

2528 Puan

Yine bir soruyla geldim arkadaşlar kedim 2.5 aylık scottiss ve ne yesek tepemize atlıyor kendi de yemek için vermeyince dövüyor ve ısırıyor... Yediğim şeyden çok az bı parca versem tadına bakacak kadar sıkıntı olur mu sağlığı için

4 CEVAP

Mile
Mile

5199

Ne yediğinize bağlı olarak değişecek bir durum. Kendi elimde olsa kedim yese hiç mama kullanmam et ile vs. beslerdim. Eğer yemeğinizin içinde baharat tuz falan bulunuyorsa yada tatlı ise vermemeniz daha iyi olur. Ayrıca alerjisi de olabilme ihtimali var. Isıl işlem gören yağlar kedilerde çok zor sindirilir.

AhsenAise
AhsenAise

117698

Minicik bir parça verebilirsiniz,meraktan yapıyor o eylemi ,bir süre sonra aslında merak edecek birşey olmadığını anlayıp sizi rahat bırakacaktır

sitedizayn
sitedizayn

12827

çok istiyorsa yemek hazırlarken tuz baharat katmadan önce az bir şey kediye ayırabilirsiniz, tuz, baharat, şeker, kakao, kahve, soğan, sarımsak, süt, çiğ yumurta kediler için zararlıdır.
sarman kedim bazen ben yumurta çırparken gelir içmek ister bende poposuna hafiten vurur kovarım, salam yemek ister çok küçük bir parça veririm, yoğurt sever haftada bir kaşık veririm gibi. kediniz yeşillik seviyor ve yemek istiyorsa ıspanak, kabak örneğin abartmadan verebilirsiniz zararı yok hatta faydalıdır. evde pişmiş tavuk, et, balık seviyorsa şanslısınız suda haşlayarak pişirin verin istediği kadar yesin. unlu yiyeceklerden kızartmalardan uzak tutun.

SevimliCadi
SevimliCadi

108206

Yediğiniz şey baharatlı, tuzlu, yağlı değilse; soğan, sarımsak, vs. içermiyorsa verebilirsiniz bence. Ancak bunu önceden ayarlamanızı tavsiye ederim. Yemeği yaparken bir miktarını kedinize ayırıp yağsız, tuzsuz, baharatsız olarak pişirin. Bir de siz yemek yerken kedinize de vermeyin. Bu sefer her yemekte yanınıza gelip aynısından isteyecek. Yemekten önce kedinize ayrı hazırladığınız kısmı verip yemeğinize geçin, derim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 67 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.033 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR