İç Dış Parazit Combo Damla

sunnyv
sunnyv

2927 Puan

Eski veterinerim iç parazit için hap yutturuyor dış parazit için damla yapıyordu. Yeni veterinerimiz ikisi için de etkili olduğunu söylediği NexGard COMBO etiketli bir damla uyguladı. Araştırdığım kadarıyla bu tür damlalar iç parazit için pek etkili olmuyormuş. Dışkısı normal, bir parazit belirtisi yok ancak madem iç parazit için etkili değil neden iç dış parazit için etkili denildiğini merak ediyorum.

13 CEVAP

sitedizayn
sitedizayn

12943

broadline iç dış parazit damlası çok kullandım faydasınıda gördüm, nexgard da benzer bir ürün ve bu damlalar ucuzda değil bence sorun olmaz.

ventricosa
ventricosa

9199

@sitedizayn şöyle ki bu ilaçları satan depoların ya da üreticilerin veteriner harici satış yapması yasak. Ya illegal şekilde bu ilaçları satıyor ya da sattığı ürün sahte. Tespit edildiği takdirde çok ağır cezası var.

sitedizayn
sitedizayn

12943

evet bu damlaları kullanıyorum şu anda evde kalmadı tekrar alacağım yakın zamanda. sizde tek kedi varsa bir paket nerdeyse 1 yıl gider, 3 tane pipet oluyor kutularda. nexgard bilmiyorum ama broadline pipetleri enjektör şeklinde.

Minigimmm
Minigimmm

12038

bunlar ikisi bir arada formunda oluyor, tek damla ile hem iç hem dış uygulamış oluyorsunuz. böyleside var olmayanıda var tek dış paraziti kapsayan damlalarda var onu uygulayincada iç parazit için hap vermek gerekiyor. bunları dönüşümlü kullanmak daha iyi hekimimiz öyle demişti yani bir kere ic dis birlikte olan yapıldıysa ikinci seferde hapla damla uygulanmali ki parazitler ilaca karşı bağışıklık kazanmasın diye dönüşümlü uygulayabilirsiniz

ventricosa
ventricosa

9199

İç dış parazit birlikte olan damlalardan kullanıyorum ben de hep broadline kullandım çok memnunum hatta son zamanlarda kedim veterinerde stres olmasın diye veterinerden alıp evde kendim yapıyorum

Minigimmm
Minigimmm

12038

tüm iç dış parazit ilaçlarını sadece kliniklerden temin edin, internetteki satışı olan ürünlerin çoğuna güvenmeyin. mamada dahil klinik mamalarını tercih edin

ventricosa
ventricosa

9199

Veterinerler satıyor, internetten alanlar da varmış sanırım ama güvenmeyin bence internetten satışa çok fazla taklit oluyor.

Kediliyiz
Kediliyiz

629

Ben de tam bununla ilgili bir şey sormak istiyorum. Ben de veterinerden aldığım damlayı uyguladım ama tam enseye değil de, esna hizasında ama daha aşağı uyguladım.. yanlış mı oldu acaba, etki eder mi?

sitedizayn
sitedizayn

12943

ben nerden bulursam alıyorum, bu ürünler sahtesi yapılacak kadar sürümü ve satışı olan şeyler değil, kimse uğraşmaz yani.
bugünlerde bu siteden alacağım.
https://www.vetdietsandrugs.com/kedi-ic-dis-parazit-urunleri
bir ürünün sahtesi yapılması için çok satılan popüler bir ürün olması gerekir.

ventricosa
ventricosa

9199

@Kediliyiz kedinizi damla kuruyana kadar gözünüzün önünden ayırmayın yalayamasın maksat çünkü zehirli. Bazı kediler arayı arka patisiyle kaşıyıp yalayabiliyor bu da zehirlemeye yetiyor dikkat edin ve bir dahakine iki kulak ortası mesafeden 2 parmak daha aşağıya yapmaya çalışın en zor ulaşabileceği yer o bölge çünkü

sunnyv
sunnyv

2927

@sitedizayn her iç dış parazit zamanı bu damlalardan mı kullanıyorsunuz?

sunnyv
sunnyv

2927

Çok teşekkür ederim. Broadline markalı olanı nereden temin ediyorsunuz acaba?

Zumrutt00
Zumrutt00

848

@ventricosa evet arka patisiyle kaşıyıp yalıyor kediler çok önemli bir noktaya değinmişsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 143 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.207 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR