Royal Mi Hills Mi?

CilekLily
CilekLily

2841 Puan

Merhaba acana pasifika mama kullanıyorum. 4 aylık british longg 2 aylık scottish tekir kırma kedim var. Biz anladık ki bu mama bize iyi gelmiyor zaten küçük kedim royal mothrt baby yiyor. Büyük kedim de de Gastro problemler yaşanıyor veterinerimiz bize royal fibre Mamayı önerdi ama daha önce de buraya çok fazla soru sordum kedim bu mamayı yemiyor ben de artık acanadan vazgeçip hills mi toyal canin mi diye düşünmeye başladım. İkisinin de sağlığına iyi gelecek onları besleyecek mama hangisi royal mi hills mi? Hangi serilerini kullanmalıyım?

5 CEVAP

Pnrdogan
Pnrdogan

4182

Kesinlikle hills kitten ton balıklı

Mile
Mile

5197

İlk olarak ikiside kötü mamalar değil, sırf gömülüyor diye Royal Canin berbat demek yanlış olur. Hills tahılsız bir mamadır RC ise tahıl içerir. Kedinize hangisinin iyi geleceğini düşünüyorsanız ona göre hareket etmeniz iyi olur. Daha öncede tahılsız mamalar kullandıysa hills'den devam edebilirsiniz. Fakat nedendir bilinmez, kediler royal canini bayıla bayıla yiyor.

CilekLily
CilekLily

2841

Bugün veterinerde bir hanımefendi ile konuşurken de o da aynı şeyi söyledi kedilerinin bayıla bayıla yediğine çok sevdiklerini ve ondan başka mama yemediklerini söyledi verdiğimiz Mamalar %100 doğal Mamalar değil mutlaka içinde bir şey vardır ama Royal’de kötü yorumlara denk geldim açıkçası. Hills te böyle bir şey görmedim. Şu an acana Veriyorum ama sanırım bu mama bize iyi gelmiyor. Kedilerimin sindirimi bir türlü düzelmedi bağışıklıkları toparlanmadı içinde bir çok vitamin içermesine rağmen. Ayrıca ben evde sürekli vitamin desteği gerekli bakımlarını veteriner kontrollerine asla ihmal etmiyorum. Zaten büyük kızımın sindirim sıkıntısı var. O yüzden royal Fibre mama kullanıyoruz. Ama dediğim gibi içerik olarak gerçekten iç içimi hiç rahat değil muhtemelen tüm hepsini bırakıp direkt ton balıklı Hills mamaya geçeceğim

Ayca00
Ayca00

3760

Merhaba, ben ND kullanıyorum ama bir süre hills markasını kullanmıştım. Royal canin kedimde ishl gibi sorunlara sebebiyet vermişti, hillsin farklı veteriner mamaları gibi çeşitleri de var diye biliyorum, uygun bir şey bulabilirsiniz belki veya ciddi bir problemse veterinerizden 1/2 ay için kullanıp durumu toparlayacak bir mama bakıp sonrasında hills ile devam edebilirsiniz diye düşünüyorum.

sitedizayn
sitedizayn

12806

kedinizde sindirim sistemi problemi varsa rc sensible taneleride küçük iki kedinizde yiyebilir ve 400 gr lık deneme paketi alma şansınız var
ben sindirim sistemi problemli olan kedim için aldım ama ikiside yiyiyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 120 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR