Ev Yapımı Sağlıklı Yaş Mama Tarifi Ya Da Bağışıklık Güçlendirici

CilekLily
CilekLily

2841 Puan

Merhabalar kedilerime evde yapabileceğim örneğin tavuk suyu haşlama veya tavuk ciğeri tavuk kalbi dana ciğeri çeşitli sebze meyvelerle oluşturabileceği hem Bağışıklığını güçlendirecek hem de mama takviyesi olabilecek ev yapımı sağlıklı bir tarifiniz var mı? Veya önerebileceğiniz bağışıklık güçlendirici temiz içerikli bir macun tablet var mıdır?

6 CEVAP

CilekLily
CilekLily

2841

Bazı yavrular karisik mama sevmiyorumus en iyisi o zaman tavuk cigeri sakatat gibi seyleri haslayip buzluga atmak o zaman. Bu arada yumurtayi nasil veriyorsunuz beyaziyla mi sarisiyla mi?

Pnrdogan
Pnrdogan

4182

Ben tavuk ciğeri hasliyorum içine bal kabağı katıyorum seviyor. Benim kedim karışım mamalari sevmiyor o nedenle böyle yapıyorum. Macun olarak vets plus multivitamin taurinli macun kullanıyorum ve balik yağı.

Zumrutt00
Zumrutt00

751

merhaba, sorunuza yönelik internette homemade cat food recipes diye arandığında birçok tarif sitesi bulunabilir. hatta veterinerlerin kendi tarifleri de bulunabilir. verilen tarife harfiyen uymak lazım aksi halde beslenme değerleri değişir örneğin tarifte 10 gr bal kabağı varsa ve biz daha az koymuşsak tarifteki lif oranını değiştirecektir.

AhsenAise
AhsenAise

117695

Az yağlı kıyma,tavuk , büyükbaş sakatati ,bunları haşlayıp 50 Gr lik paketlerde dondurucuya atınız,içine ekstra birşeyler girince pek yenmiyor, haşlanmış yumurtayi hafta da iki ,üç kez verebilirsiniz,ayda bir çay kaşığı kadar doğal üzüm pekmezi,ama bu ölçüyü asla aşmayın,suyuna doğal sirke damlatmak ,ev yapımı yoğurt ,marul vb itirli olmayan yeşillikler verebilirsiniz

AhsenAise
AhsenAise

117695

Sadece sarısı veriniz

Minigimmm
Minigimmm

12035

ben gıdalarla bağışıklığın yukseleceğini düşünmüyorum bizim bile kan değerlerimizde vitamin değerlerimizde düşüklük çıkıyor. ben size sağlam bağışıklık takviyeleri ekleyeceğim buraya bütçenize göre tercih edebilirsiniz.


https://veteriner24.com/vetomune-kopeklerde-ve-kedilerde-bagisiklik-destekleyici/


https://www.vedavet.com/urun_detay.php?grup=6&id=37


https://mama.vet/products/8848-theravet-immune-30-tablet


https://vetqom.com/kedi-immune-support-bagisiklik-sistem-destegi


https://ty.gl/8e178y7tcp0so


son 2 ürün hariç diğerlerini sadece kliniklerden temin edebilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 110 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR