Nd / Bozita / Sanabelle / Brit

caliskancrn
caliskancrn

1095 Puan

ben nd mama kullanıyorum fakat pahalı gelmeye başladı, siz hangi mamayı önerirsiniz nd ile yakın içerikte olan
bozita ve sanabelle deneyen varsa yorum yapabilir mi

5 CEVAP

yumik
yumik

1229

Ben natures variety kullanıyorum memnunum

SevimliCadi
SevimliCadi

108188

Bahsettiklerinizden Brit Care ördekli, Bozita kuzulu, Sanabelle alabalıklı ve dental kullandık. Bizde birden çok kedi olduğu için hepsine iyi gelecek mamalardan devam ediyoruz. Brit Care'i bu yüzden bıraktık. Geçişi aşamalı yaptığım halde en son sahiplendiğim kedimde mama ishal yaptı. Diğerlerinde böyle bir sorun olmamıştı ama bunda olunca Bozita'ya geçtik.


Bozita'da bir sıkıntı yaşamadık. Fakat Bozita'yı bizimkilere kilo aldırdığı için bıraktık şimdilik. Sonra Sanabelle'e geçtik. Sanabelle'in ikisini de Bozita'yı yedikleri kadar iştahla yemediler. Gerçi Bozita'yı sürekli yemek istiyorlardı.


Sanabelle'in ise deri ve tüy sağlığına katkısı gözle görülür derecede, diyebilirim. Tüy dökümü azaldı, tüyleri daha yumuşacık oldu. Önce dental olanını almıştım. Diş sağlığına az da olsa katkısı olduğunu düşünüyorum. Çünkü bundan bahçede baktığım, ağzından tartar eksik olmayan bir kediye de veriyorum arada sırada. Dişleri daha iyi görünüyor. Şu anda da Sanabelle'in alabalıklısını kullanıyoruz. Kokusu biraz ağır gibi, ama bizimkiler sorunsuz yiyorlar. Bitince indoor olanına bir bakacağım. Hangisini daha çok sevdilerse bir süre ondan gideceğiz.

cemre5858
cemre5858

87

Kedimi kısırlaştırmadan önce bir süre sanabelle alabalıklı yetişkin mamasını kullandım. Benim kedimin sevdiği ve baya güzel tükettiği bir mama oldu o açıdan memnun kaldım. Ama pethoplarda bulması çok zor bir mama, internetteki her satıcıya da güvenemediğim için sanabelleye devam edemedim. şu an brit care'in kısır mamasına geçiriyorum kedimi, önceden n&d kullanmıştık. brit care'i içinden ayırıp önce onları yemeye başladı. internette brit care ile ilgili çok ishal şikayeti gördüm ama bizde böyle bir sorun olması. daha önceden n&d'nin tahılsız mamalarını kullanmıştık. önceden tahıllı mama kullanıp sonra brit care'e geçmeye çalışınca ishal yapabilir. piyasadaki tuz oranı en düşük olan mamalardan biri brit care, içerik zenginliği olarak n&d'ye yakın. ben şu ana kadarki deneyimimden memnun kaldım. bozita hiç kullanmadığım için yorum yapamayacağım.

Bozita

britcarein taneleri cok sert kedim cignemekte zorlandi sanabelle oneririm icerik olarak nd ile yakinlar zaten

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 147 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR