Kedim Çok Hızlı Nefes Alıp Veriyor

Miyoshka
Miyoshka

1170 Puan

Kedim birden iştahsızlaştı bizden uzaklaştı.Biz bunun nedenini anlamaya çalışırken daha fazla gözlemledik ve çok hızlı nefes alıp verdiğini farkettik.Göğsü belirgin bir şekilde inip kalkıyor.Ayrıca gerginmiş gibi sevdirmiyor.Sebebi ne olabilir?Cinsi british-longhair.Bu durumu tecrübe eden var mı?

6 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

131088

Bu veterinerlik bir durum, yani burada çoğumuz yaşadık belki dediğiniz durumu ama bizimki başka sebepten yapar sizinki başka. Biri ciğer enfeksiyonu olur, diğerinin kalbinde sorun olur, birinin bir yeri, karnı vs. ağrır, diyafram sorunu olur, basit bir enfeksiyon geçirir. Yani anlattığınız şeyin birçok nedeni olabiliyor.

Ozlemkopuk
Ozlemkopuk

857

Bizde bu belirtilerle fip olduğunu öğrendik. Karında değil cigerlerde su birikmesi olduğu için nefes alış verişi zorlanmıştı. Veterinere götürüp kan tahlili istemenizi tavsiye ederim

aslihan_e
aslihan_e

131088

Ne tesadüf ki siz bu soruyu sorduktan ben cevap verdikten kısa süre sonra benim kedim hızlı nefes alıp vermeye başladı, hep de aklıma geldi sizin sorunuz, nasıl tam üstüne aynı sorunu yaşadık dedim. İnsanın aklına gelen başına gelirmiş ya. İnşallah sizin yavrunuz kurtulur sağlığına kavuşur, bizimkinin diyafram yırtığı yüzünden işler karıştı, inşallah sizinkini kurtarabilirler. Güzel haberlerinizi bekliyoruz, hep dua edeceğim kediniz için.

Miyoshka
Miyoshka

1170

aslihan_e çok sağolun iyi dilekleriniz için.Kedinize olanlardan haberdarim(okudum) ve çok üzgünüm Allah sabır versin ve diğer canlarınıza sağlıklı uzun ömürler dilerim.Kızımızın durumu ıyiye gidiyor.Göğsünden sıvı alındı sıvının lab. sonuçları daha gelmedi ama enfeksiyon üstünde duruyorlar.Yemesi içmesi güzel,antibiyotik tedavisine yanıt veriyor atlatacağız öyle görünüyor. Tekrar teşekkür ederim.

Zumrutt00
Zumrutt00

829

çok geçmiş olsun

aslihan_e
aslihan_e

131088

Kedimin birinde de hızlı nefes alıp verme var şuan, sabah veterinere gideceğiz. @Ozlemkopuk Sizin kedinizde farklı belirti var mıydı? Nefes alırken ciğerinden ses, hırıltı falan geliyor muydu? Kedimin burnu tıkalı, acaba ondan mı oldu bilmiyorum. Şuan panik içerisindeyim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 130 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.131 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR