İlaçlama Sonrası Ne Kadar Beklemek Gerekir?

_irem_akkus
_irem_akkus

1772 Puan

Merhabalar. Memleketimde evimin alt katında 6 yavru ve annesine bakıyordum. Pire problemi yüzünden üst kata aldım hepsini. Pirelerini temizledim. Alt kata da bugün ilaçlama yaptık. Kedileri ne kadar süre sonra alt kata indirmeliyim? Öncesinde alt katı yıkamak gerekir mi? 3 kedim var. O yüzden yeniden alt kata indirmem gerekiyor. Ankara'ya dönüş sağladığımda alt kattan dışarıya rahatça da girip çıkabilirler. Beslemeleri de yapılacak.


4 CEVAP

semgms
semgms

219

Aynı sorun bende de var dışardaki yavrularıma pire bulaşmış iç dış parazit yapıp kaldıkları yeri ilaçlayacağım ama acaba evdeki kedime de bulaşır mı diye korkuyorum

AlbayFatmanur
AlbayFatmanur

2922

Kimisi 24 saat derken kimisi 3 gün diyor. Bende merak ediyorum açıkçası :) annemler bahçeyi ilaçlatıyor ama girip çıkıyor sokaktaki canlar. İlaçlama yapan kişi garanti olsun 2,3 gün uzak tutun diyordu.

_irem_akkus
_irem_akkus

1772

semgms , Evdeki kedilere de bulaşıyor. Benim üçüne de geçti. Onlara da sprey kullandım fakat geçirmedi sadece azalttı. Ankara'ya dönüşte pire damlası yaptıracağım. Kesin çözüm sadece buymuş.

_irem_akkus
_irem_akkus

1772

Ayrıca yavru ve emziren annelere pire damlası yaptırmak tehlikeli. Zehirlenirler. Dış parazit spreyi kullanmanızı tavsiye ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 75 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.033 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR