Kedim Evde Kayboluyor

Dondurmacik
Dondurmacik

105930 Puan

Kedim henüz 4 aylık evde bazen kayboluyor ve saatlerce ortaya çıkmıyor acaba yanlış bir şey mı yaptım diye düşünüyorum bu normal mi

4 CEVAP

Balimbesiktas
Balimbesiktas

1132

ilk kedimi 3 aylıkken almıştım. 2.gününde evde bulamadım heryere baktım... sonra başladım ağlamaya. ama feryat figan :) komşular geldi duyanlar cıktı acaba kaçtımı diye dışarda arabaların altlarına bakıyolardı ki miniğim bişey olmamış, kimse bağırmamış, herşey yolundaymış gibi esneyerek oturuyordu salonun ortasında... nerden çıktığını hala merak ederiz.


kısacası - gidip biyerde uyuyorlar. merak etmeyin. sadece gözlemleyip nereyi seçtiğini bulabilirseniz, ortadan kaybolduğunda gidip bulduğunuzda içiniz rahatlar..

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

kendisine bir yer belirlemiştir gözlemleyin genellikle aynı yerlere saklarlar kendilerini... bizim evdeki yer dolap arkası :) bazen karanlık yer + yalnız kalmak istiyorlar + korktuklarında ve bir agrıları oldugunda bunları yaparlar. ama tam şu nedendendir diyemem hiçbir kedi için kedi bu çözemeyiz asla hepsi farklı :) kızım bize geleli 3 ay olucak hala kendini koltuk altına saklıyor çözemedim ..

friolera
friolera

860

merhaba, sosyal medyada, üst mutfak dolabının arasındaki boşluğa, yukardan girip orda uyuyup, ortalığı ayağa kaldıran kediyi gördünüz mü? gormediyseniz benimki alt mutfak dolabinin altindaki supurgeligin boslugundan dolabin altina girip beni endiseden oldurmeye calisti size onu anlatayim :)) demek istedigim kedilerin boyle kuytu koselere saklanmak gibi huylari var, ortalikta dolasirken sagliginda bir bozukluk, genel davranis oruntulerinde bir degisiklik sezmediyseniz dikkate almayin derim.


bir sure gozunuz uzerinde olsun saklandigi yeri belirleyin, genelde ayni yerlere saklaniyorlar, boylece ileride dip kose aramadan once oraya bakabilirsiniz yine de bulamazsaniz, kedinizi ortaya cikarmak icin de elinizde mama kabiyla, kabi sallayarak odalari dolasmayi deneyebilirsiniz bizde genelde ise yariyor ˆ-ˆ

Amon
Amon

2102

Kedi girdiği yerde hareketsiz oturursa bu dediğim çok işe yaramaz ama zilli tasma alabilirsiniz. Böylece eğer hareket edecek olursa göremezseniz bile en azından duyarak nerede olduğunu anlayabilirsiniz belki. :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 594 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80872 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR