Eve İkinci Bir Kedi Almalı Mıyım?

Salihaylmz
Salihaylmz

20798 Puan

Yeni evimize taşınacağız ve yeni ev baya büyük. İlk kedimizi annesi terk ettiği için bize kalmıştı o bizi seçmişti. Kedi nasıl seçilir bilmiyoruz ama kedimiz de yalnızmış gibi geliyor bütün gün ben işten gelene kadar yalnız kalıyor ne yapmalıyım?

5 CEVAP

Sahiplenirseniz içiniz rahat eder hem. Burada bir sürü ilan var

aslihan_e
aslihan_e

130918

Yetişkin kedilere de bir şans verin lütfen. Kimse onları istemiyor, herkes yavru istiyor. Ben çoğu kedimi yetişkin olarak sahiplendim ve hiçbir sorun çıkmadı. Zamanla size de çok bağlanıyorlar. Kedilerim başta sorun çıkarsa de şimdi birbirlerini görünce sarılıyorlar.

motan
motan

94

Selamlar, ikinci kedi yavru olursa ilk temas daha kolay atlatılır, ikisi de yetişkin olursa eski kedi sorun çıkarabilir, ikisinin de kısır olması gerekir kavga olmaması için, ters cinsten olurlarsa daha kolay anlaşırlar ve evet evde sık sık yalnız kalıyorlarsa 2 kedi olması daha iyi..

sitedizayn
sitedizayn

12781

kediniz yetişkinse yanına yavru kedi alırsanız daha iyi olur, ben öyle yapmıştım kedim 1 yaşını geçince 2 aylık bir yavru aldım çok iyi anlaştılar, ikiside erkek kısır, bu işler hiç belli olmuyor bazı kediler benimkiler gibi hemen anlaşır bazısı anlaşamaz.

AlbayFatmanur
AlbayFatmanur

2906

1di 3oldular.. şimdi neden tek kalmış bunca zamandır diyip üzülüyorum. İnsan nasıl ki kendinden birine ihtiyaç duyuyor. İnanın hayvanlarda öyle.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 114 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR