Hangi Mama En İyisi?

Leorlenda
Leorlenda

181 Puan

Merhaba kedim için royal canin mama kullanıyorduk şekeri yüksek çıkınca veterinerimiz acilen royal canin kısır mamaya geçin dedi geçtik ama kedim bu mamayı günlük hakkı kadar koyduğumuzda anlamıyor hepsini yiyor ve kusuyor. Az az koyuyoruz ama biz evden çıktığımızda uzun süreler aç kalıyor. Böyle kabına koyduğumuzda kusmayacak kısır mama markası öneriniz varsa açığız. Çok teşekkürler.

9 CEVAP

Zumrutt00
Zumrutt00

769

aynı şeyi ben de merak ediyorum :) aynı sorundan muzdaribim

sitedizayn
sitedizayn

12827

veterineriniz royal canin den royal canin e geçin demiş süper :)
aslında burda sizin sorununuz mama değil kediniz, çünkü kediniz önüne konulanı silip süpürüyor yani ben öyle anladım, mama değişimi ancak mamayı beğenmezse işe yarar bu durumda çünkü fazla yemez :) zorunlu oldukça yer.
ama beğendiği bir mama olursa sonuç yine aynı olur, kusturmayan mama yoktur çünkü.
rc sensible belki işe yarar sindirim sistemi ile ilgili mama, veterineriniz kısır mama yerine sensible de önerebilirdi.

KedicikUzum
KedicikUzum

12791

Kediniz hızlı yiyorsa bunu mamayla değiştiremezsiniz bence:) bütçenize uygun akıllı mama kabı alırsanız saat saat programlayip istediginiz gibi besleyebilrisiniz. Yavrucak biraz obur galiba:))

SemaGl75
SemaGl75

118

Açıkçası bende aynı şekilde kedilerin sağlığına iyi gelecek mama arayisindayim. Kedilerimden biri idrar yolu enfeksiyonu oldu. Uzun suredir proplan kullanıyordum su an uriner bir mama kullanıyorum ama son zamanlarda hills i cok tavsiye ettiler bana hem tüy sağlığı için hemde uriner sağlık ve kilo koruma açısından. Aslında kuru mamanın yanında sıvı tuketimi de cok önemli.

sitedizayn
sitedizayn

12827

bütçeniz uygunsa acana orijen gibi tahılsız mamaları deneyebilirsiniz, kediler bu mamaları normalden fazla yemiyorlar daha az yiyiyorlar çünkü doyurucu ve besleyici mamalardır.
sizin kediniz her şeyi silip süpürüyorsa onu bilemem :)

Renkver
Renkver

66

Evden çıkarken kabına kuru mama bırakın..hem aç kalmaz hem daha sağlıklı..siz eve gelince biraz yaş mama verirsiniz.biz öyle besliyoruz

sunnyv
sunnyv

2911

Orijen fit and trim mama ve interaktif mama oyuncağı öneririm.

ventricosa
ventricosa

9196

Orta segment olarak hills bütçe sorun değilse acana öneririm. Benim kedim de kusuyordu royal kitten kullandığımızda hills aldım hillsi de sevmedi en son acanaya geçtim hiç problem yaşamıyoruz şimdi doyurucu olduğu için az yese bile doyuyor kusmuyor. Belki deneyebilirsiniz güzel bir mamadır kediniz eğer sevip yerse hills de deneyebilirsiniz

ventricosa
ventricosa

9196

Ya da mama değiştirmek yerine otomatik planlı mama kaplarından kullanabilirsiniz zamanlayıcıyla çalışıyorlar

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 127 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.033 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR