Kısır Kedi İçin Günlük Mama Sabah Kuru Akşam Yaş Olur Mu

Merhaba kısır kedimi sadece kuru mamayla besliyordum veteriner haftada 1 defa yaş mama yeterli fazla verme demişti bende onu dinledim şimdiye kadar...
Sizcede sabah kuru mama mystic veya perfect ve akşam maması evde hazırlicam haşlanmış tavuk ve sebze versem daha sağlıklı olmazmı hem kuru hem yaş mama ???

3 CEVAP

Bahçede beslediği 3yavru kedilerime 3 defa mama veriyorum sabah ve akşam sebzeli tavuk ve öğlende kuru mama ve sağlıklı duruyorlar sıkıntı yaşamadım bizim oğlanada aynisini yapsam iyi mi kötümü olur ???

Sojachos
Sojachos

77

Yeni sahiplendik ve mama alışma eve alışma sürecinde ve ilk masrafları yüzünden uygun mamalar aldık bir de yanında tavuk ve et haşladım kendi yediğimiz şeylerden onun için ayırıp. İshal oldu mama yediğinde pirinç lapası ve tavuk verdim iyi geldi. Sahiplendiğimizden beri tüyleri daha parlak ve uzadı. Tüy hareketlilik ve dışkıdan takip ediyoruz

sitedizayn
sitedizayn

13761

haftada bir yaş mama olur mu çok az, ben her gün kedilerime bir defa yaş mama veririm, kuru mama zaten yiyiyorlar, özellikle kısır kedilerin her gün bir defa hazır yada evde hazırlanmış yaş mama yemeleri gerek. haşlanmış tavuk balık vs gibi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 81 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.119 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR