Kedi Diş Eti Sorunu

BusraO
BusraO

1670 Puan

Merhaba , bahçemde baktığım kedimin dişeti sürekli enfeksiyon oluyor. İlk önce boğazındaki lenfler çok ciddi anlamda şişiyor. Püre halindeki yaş mamayi yerken bile bağırıyor. Veterinere götürdüm iki kez antibiyotik ve kortizon iğne yapıldı. Maalesef kısa sürede tekrarlıyor. Nerdeyse her ay bu şekilde oluyor. Dişlerinin çekilmesi gerekiyormuş . Bu süreci yaşayan çözüm bulan varsa bilgilendirebilir mi?

2 CEVAP

kang14
kang14

3685

Benim de sokakta baktıgım kedi o haşde büyük ihtimal. Çünkü aylardır ara vererek antibiyorik kullanıyorum salyası bitiyor gibi duruyor ama sonra geri akmaya baslıyor. Kuru mama yiyemiyor. Yeri geliyor püreli yaş mamalaro bile zor yiyor kafasını sallayarak yiyor. Bu kedi kendine dpkundurmayan bir kedi. Tırnaklarıyla saldırıyor. Ama bu kedinin de dişleri cekilmeli. Sizin anlattıgınız durum ile bu kedinin durumu aynı gibi. Antibiyotik bir nebze rahatlatıyor evet ama çözüm olmuyor. Aylardır kurtulamadıysa dişlerin cekilmesi gerek evet en son care bu. Sizin elinize gelen bir kedi sanırıö o yüzden diş cekimi gerekliyse yaptırın derim ben. Çünkü bu sekilde beslenemediği için hastalıj üstüne hastalık gelecek ve aldıgı stresten de hastalıklar nükseder.

BusraO
BusraO

1670

Yorumunuz için teşekkür ederim , bir de bağırsak enfeksiyonu farkettim. Belki o da tetikliyor olabilir şimdilik bağırsak enfeksiyonunu tedavi ediyoruz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 61 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.995 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR