Kedim Beni Uyutmuyor(Ciddi)

calmilacx
calmilacx

322 Puan

Merhaba, üç buçuk aylık bir kedim var. Bir buçuk aydır benimle. Önceleri yatağa çıkamadığı için sorun olmuyordu. Fakat yaklaşık iki haftadır çok rahat bir şekilde yatağa çıkabiliyor. Ve ben uyurken sürekli kafama atlıyor. Ama aralıksız ve kesintisiz. Atlamaktan sıkıldığında da kafasını kafama yapıştırıp çok yüksek bi sesle gırlıyor. İki haftadır gerçekten gece iki üç saatten fazla uyuyamıyorum. Gün içinde o uyuduğu saatlerde uyuyabiliyorum, artık sağlığım ve psikolojim bozuldu resmen :( evim 1+0 uyuduğum süreçte başka bir odaya götürme imkanım yok. Ben uyumadan önce o da yorulsun diye bir sürü oyun oynuyorum, işe yaramıyor gün içinde çok uyuduğu için muhtemelen yorulmuyor(oynamamayı da denedim bu arada oyun oynadığım için oyun istiyordur diye) gün içinde de bir sürü oyun oynuyorum. Ayrıca kedim ben uyanırsam eğer yataktan çıkmasam dahi beni salıyor, yani tek derdi aslında benim uyanık olmam. Uyanınca yanıma gelmiyor benle oynamak istemiyor hani öyle bir isteği de yok. Sadece uyanık olduğumu görmek istiyor, uyanınca kendi kendine takılmaya başlıyor benle bir alakası kalmıyor. Ama geceleri gerçekten saniye durmuyor. Ufak tefek bir iki uyanmadan bahsetmiyorum gerçekten gece artık sağlıksız bir şekilde olacak kadar uyuyamıyorum. Lütfen başına gelen varsa ya da bir çözüm yolu bilem varsa yardım etsin. Şu an gün içinde uyuma imkanım oluyor o uyuduğunda, ama iki haftaya okulum başlıyor ve böyle bir imkanım da kalmayacak.

5 CEVAP

QuQuLee
QuQuLee

176

Kendi kedilerimde aynı şekilde beni rahatsız ediyo bu sorunu sadece onları eve geldiğimde oynatarak uyumalarına müsade etmediğim dönemlerde geceleri rahat uyuyorum. Diğer türlü gece sürekli rahatsız olmaya mahkumuz.:)

sitedizayn
sitedizayn

12781

işiniz zor yavru kediler böyledir bunun çözümü yok zamanla büyüyecek sonra bu davranışları bitiyor, benim ilk kedim gardolap üstünden yüzüme neresi denk gelirse yani atlıyordu, sizinki en azından yatağa çıkıyormuş benim kedim gardolap üstüne çıkıyordu :) bir çok geceler odadan çıkarıp kapıyı kapattığım oldu ama sizin öyle bir şansınız da yok. yavru kedi sahiplenip büyüten bütün kedi sahipleri bunları yaşamıştır.

AhsenAise
AhsenAise

117685

Siz bir de o sipayi dolap tepelerine çıkacak kadar büyüdüğünde görün,masada yemek yerken buzdolabınin üzerinden tepenize uçacak,siz uyurken gardrop üzerinden tam midenizi hedef alıp atlayacak ))) ama bunlar da onları daha sevimli yapan ,çekilebilir dertler ,emin olunuz zamanla o bunları birakmayacak ama siz alisacaksiniz ,ve hareketli kediler daha mutluluk veriyor emin olunuz

calmilacx
calmilacx

322

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için

Benim de yavru kedilerim vardı kedim doğurmuştu. Bizi hep rahatsız ediyorlardı üstüne çıkmalar gece ayağımızı ısırıp uyandırmalar. Bu davranışları büyüdükçe gider ama

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 111 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR