Tozutmayan İnce Taneli Kedi Kumu Yok Mu

AlpMordecai
AlpMordecai

4072 Puan

Evet sorum başlıktaki gibi. Bir süredir marketten keşfettiğim bir kumu kullanıyordum ve neredeyse hiç tozutmuyordu lakin ne yazık ki son aylarda kalitesi düştü ve çok boğucu şekilde toz yapıyor.
Önümüzdeki ay kykya gidiyorum kedim evde ailemle kalacak. Aklım onda kalacak. Hasta sökel olur ben yokken diye korkum had safhada. Bir de kumun tozundan solunum yolu hastalığı olmasın. Tozutmayan kum arıyorum o sebeple. Gözüm arkada gitmeyeyim.
Kullanan biri Feles'i tavsiye etti. Sizin deneyimleriniz nasıl? Dendiği gibi tozutma sıfıra yakın mı? Eğer öyleyse Feles alayım.

2 CEVAP

Baykusbey
Baykusbey

10439

Toi moi kumu ben çok memnunum

ventricosa
ventricosa

9196

Benim kedimin de benim de toz hassasiyetimiz var, kedimi yeni sahiplendiğimde bilmediğim için hep öneri aldım çevremden akrif karbonlu kumlar kullandım önce topaklanma açısından iyiler diye iddia edilmişti ama sürekli kumu dipten kazıyordum ve elerken toz içinde kalıyordu ökrürük krizlerine giriyordum. Buraya da sordum toi moi çok önerildi bir dönem ama memnun kalmadım sakın alıp stok yapmayın topaklanması çok kötü ve koku da yapıyor. Bana önerilmemişti ama yorumlarına bakarak ever clean almaya karar verdim ve o zamandan beri ever clean kullanıyorum tozutması diğer markalara göre hiç denecek düzeyde çok iyi topaklanıyor koku yapmıyor ve patilere yapışmıyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 57 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR