Kedim Kayıp

yusuf2645
yusuf2645

2615 Puan

Arkadaşlar sokakta uzunca bir süredir baktığım balkonumda uyuyan kedim birkaç gündür ortalıklarda yok. Üniversite dolayısıyla bir hafta şehir dışında gitmiştim ve kedilerimi annem besliyordu balkonda. Fakat kedi birkaç gündür kayıp. Erkek ve daha yeni yeni genç oluyor dişi kedilerin peşine takılmış olabilir mi? Çok sevecen ve sırnaşık bir kedi olduğundan komşularımızın pek haz ettiğini sanmıyorum. Her gece balkonda olan kedinin birkaç gündür olmaması beni tedirgin ediyor. Geçen kış ya da ilkbahar civarı da böyle birkaç günlüğüne kaybolmuştu ve ansızın balkonda yuvasında hasta yatarken bulmuştum. Ağır ishali vardı. Fakat havalar şu an hala sıcak. Dolayısıyla bilemiyorum. Ayrıca sokakta sözü geçen bir erkek kedi var. Bikaç kez bizimkini balkonda köşeye kıstırmıştı. Acaba o kovalamış vs bir şey olmuş olabilir mi? Lütfen fikir verin nasıl bulabilirim?

6 CEVAP

yusuf2645
yusuf2645

2615

Kendisini evin 200m uzağında caddenin karşısındaki bir binanın bahçesinde bulup balkonuma getirdim

aslihan_e
aslihan_e

130918

Ağır ishali varsa riskli, öyle hayvan kızgınlığa da giremez pek.

yusuf2645
yusuf2645

2615

Ağır ishali geçtimiz kış/ilkbahar civarı vardı. Tedavisini yaptırmıştım ve sağlıklıydı.

aslihan_e
aslihan_e

130918

Aa o zaman dişi kedilere takılmış olabilir dediğiniz gibi. Öyle olması için dua edelim. Başka erkekler de kovmuş olabilir, kendi bölgelerinden sürüyorlar, çok defa yaşadık.

Ben geri döneceğini düşünüyorum biz köyde kedileri biraz gezdiriyoruz sonra kendileri geri geliyor. Dişi kedilerin peşine takılmış olabilir

Hayırlı olsun dediğim gibi geri dönerdi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 72 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR