Kedim Eve Gelen Yavru Kediye Saldırıyor Acil Lütfen!!

Yslsla
Yslsla

213 Puan

Arkadaşlar 2 gun önce yolun ortasında yavru bir kedi bulduk alıp eve getirdik, inanılmaz tatlı bir kedicik 3 aylık kadar. Evde zaten 2 kedimiz vardı, Maya ve Pamir. Maya zaten çok miskin ve kırma bir kedi, Pamir ise tekir eve daha sonra gelen kedimiz. Maya Pamir'i hiçbir zaman çok sevmedi bizi de aynı şekilde çok mesafeli bir kedi kimseye sevgi göstermez ve pamire 2 yıl olmasına rağmeh hala tıslıyor fakat hiçbir zaman çok büyük bir kavga vs olmadı.
2 gün önce ise gelen kedimiz Bıcır, Pamir Bıcır'a saldırıyor devamlı. Kokusunu alır almaz deliye dönüyor ve bize bile saldırıyor. Bıcır da çok korkup siniyor bir şey yapamıyor. İkisini asla yalnız bırakmadım çünkü Pamir Bıcır'a kesinlikle zarar verecek çok korkuyorum. Kedilerin alışması zaman alır biliyorum fakat Pamir normalde aşırı tatlı sakin sevgi dolu bir kedi, bu halini görünce çok korktuk çünkü bize karşı da asla böyle davranmamıştı. Lütfen tecrübesi tavsiyesi olan varsa yardımcı olsun Bıcır'a zarar gelecek diye uyuyamadım 2 gündür stresten. Koku alıştırması yapmaya çalışıyorum fakat Pamir kokuyu aldığı anda deliye dönüyor ve Bıcır'a 1 2 kez saldırdı ben varken bile. Lütfen yardımcı olur musunuz?

2 CEVAP

cemremio
cemremio

2561

Yani kediyi eve alır almaz aynı ortama sokmuş sunuz, tepki alması çok doğal. Bir süre ayrı tutmanız gerekir, belki 1-2 ayda sürebilir bu, bu zamanı kedileriniz belirleyecek biraz

Yslsla
Yslsla

213

Yok aslında aynı odaya sokmuyorum ben ama bıcır çok meraklı olduğu için gezmek istiyor o esnada olan oluyor zaten :( Kendi odasında yattığında bile kapı aralıksa pamir içeri koşup tırmalamaya çalışıyor bıcırı.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 81 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR