Annemi Nasıl Kedi Beslemeye İkna Ede Bilirim

zekeriya123
zekeriya123

754 Puan

Annemi nasıl kedi beslemeye ikna ede bilirim

9 CEVAP

Elifoo
Elifoo

10743

Ekonomik anlamda özgürlüğünüzü elinize almadığınız sürece böyle bir yola girmenizi tavsiye etmiyorum. Daha da açmam gerekirse; kendi eviniz olmadan kendi paranızı kendiniz kazanmadan vb.. ne yazık ki gerçekten çok fazla okudum/duydum ailesi istemeyip barınağa ya da sokağa terkedilen can.. eğer anneniz ya da aile bireylerinden herhangi birisi istemiyorsa (yumuşatılamaz derecede) lütfen kendi eviniz olana kadar sabredin sonrasında zaten kimse bir şey diyemez :)

Muzeyyennb
Muzeyyennb

113851

@elifoo katılıyorum. Yarin bir gun bir sey olur sokaga birakmak zorunda kalirsiniz. Daha kötü olur

kiddobun
kiddobun

878

Aileniz istemiyorsa lütfen almayın.Sonrao hayvanları bi odaya kapatıp yaşatmaya çalışıyorsunuz cidden komik.

Sorumluluklarınızı eksiksiz yerine getirirseniz ailenizin fikirleri değişebilir.

YouTube’da Sevimli Kedicikler kedi sahiplenmek için aileni ikna et videosu var. Onu izletebilirsiniz annenize. Biraz saçma gelebilir ama ben gerçekten o video sayesinde anneme kedi almayı daha çok ikna etmiştim :)))))

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Annenizi öyle böyle ikna ettiniz diyelim eve zorla aldığı için her sorun gözüne batar kısa zamanda dışarı atılır yada anneniz çok sever ama sonuçta riskli .

Minikbella
Minikbella

2582

Öncelikle kesin her sorumluluğunu üstlenebilecek miyim diye sormanızı lazim kendinize . kendinin tuvaletinin kokusunu her gün çekip mamasını suyunu düzenli verecek ve bir yerlere çıktığınız zaman kedinizi emanet edebilecek birileri bulmalisiniz. Ayrıca harcligindan para biriktirmelisin çünkü her evcil hayvanın olduğu gibi kedilerin de ihtiyaçlarını karsilaman lazm . sonra evine küçük bir kedi oyuncağı yada biblo gibi bisey al. Durup dururken aaa kedim çağırıyor ders yapmam lzm vs... Diyerek onları kediniz eve geldiğinde her şeye ne kadar istekli olduğunuzu gostermelisiniz. Kedi istediğinizi onların kafasına yerlestirmelisiniz . kedi bakimi kolaydır ama ailemiz bunu her zaman zor bulmuşlardır . akıllarında ki soru isaretleri ni düzgün bir araştırmayla kaldırabilirsiniz yani ben şahsen boyle ikna ettim . umarım sizin de ilerde bir kedinuz olur :)

Scot
Scot

11075

İkna edip aldıktan sonra ben annenizinde seveceğini düşünüyorum

felishuman
felishuman

10828

Evcil hayvan bakımı tamamen sorumluluk olayı. Bu konuda size güvenirlerse ve gaddar insanlar da değillerse alışmaları çok kolay oluyor. Benim kedim birkaç hafta önce geldi annem çok karşıydı titizliğinden dolayı ama şuan müptelası oldu sürekli Şeker’i soruyor onsuz yapamıyor:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 568 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR