Merhaba Arkadaşlar 7,30 Aylık Kedim Sanırsam Kızgınlığa Girdi Ve Hiç Bağırmıyor Sadece Homurdanıyor

Bu ne zamana kadar geçer dayanamıyorum çok üzgün ve acılı görünüyor ve asıl evimde de değilim babaanneme geldik çok stresli bir kaç gün geçirdi ne yapsam bilmiyorum 1 haftaya geçer mi? Hemen kusırlaştırmak istiyorum ve neden diğer kediler gibi bağırmıyor anlamadım. Bu durumu bilen biri varsa yardımcı olabilir mi ? Teşekkür ederim.

3 CEVAP

Gul36
Gul36

113368

Benim kedim de başkasının evinde kalırken girmişti kızgınlığa. 7 aylıktı. Geceleri kapılara gidip bağırıyordu, gündüzleri de ayaklarımıza dolanıp mırk mırk ses çıkartıyordu. Onu o halde görmek beni mahvetmişti, çok stresliydi çünkü. Kızgınlık süresi değişiyor, 4 ile 7 gün arası olabilir. Bizimki 4 gün sürmüştü. 10 gün sonra eve döndüğümüzde de kısırlaştırma ameliyatı oldu. Sizinkinin ilk kızgınlığıysa o yüzden hafif geçiyor olabilir. Ama merak etmeyin, fiziksel olarak acı çekmiyor. İştahı kesilebilir, üzgün görünebilir ama bu doğal bir süreç. Kısırlaştırma için gecikmeyin ki bir daha onu böyle görmek zorunda kalmayın.

Evet şimdi daha eminim sevdikçe pozisyon alıyor çok sevgi yumağı oldu her yere sürtünüyor fakat hiç bağırmıyor. Sağ ol şimdi daha rahatım

Gul36
Gul36

113368

Bu arada, başka hangi belirtiler var? Kızgınlığa girmiş olabileceğinden emin misiniz?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 558 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR