Kısır Erkek Kedim Kısır Dişiyle Çiftleşmeye Çalışıyor

iki kedim de kısır fakat erkek kedim dişi kedinin üstüne atlayıp boynunu ısırıyor. dişi çiftleşmeye izin vermiyo ama erkek kedim rahat bırakmıyor sürekli peşinde. bunun haricinde hiçbir kızgınlık hareketi yok sizce sebebi nedir bir sorun yaratır mı ?

3 CEVAP

tengrist
tengrist

112185

Bazen hareketi üstünlük kurmak için de yaptıklarını duymuştum.

cemremio
cemremio

2561

Benimkilerde aynı şekilde ikisi de kısır, erkek olan sonradan geldi, arkadaşın dediği gibi düşünüyorum bende çiftleşmeye çalışmıyor üstünlük kurma çabası sadece. Hekimimizden emin olmasa idim kısırlaştırma operasyonu ile ilgili sorular olurdu kafamda ama eminim

aslihan_e
aslihan_e

130936

Benim çok yaşlı sahiplendiğim için kısırlaştırmadığım bir kedim de komşunun evden kaçıp bahçemize gelen kızgın kedisini görünce biraz kızgınlığa girer gibi olmuştu, arkasına miyavlamıştı, o öyle yapınca kısır kedim de hani dişi nerede der gibi hareketler yaptı, evdeki kısır dişi kedimizin peşinden koştu sizinki gibi, annem bunda parça kaldı bence dedi ama Allah korusun dedim, yani kısır kediler de öyle şeyler yapabiliyorlar. Siz erkek kedinize kızın öyle yapınca alışkanlık kazanmasın, bizimkiler anlıyorlar, kızınca bırakıyorlar ama sizinki anlar mı bilmem. Diğer yaşlı kedimle de kısır olmadığı halde ilgilenip oynadım çiftleşme isteğini unuttu gitti. Kedinizi başka şeylere yönlendirmeye çalışın, dişinin peşine düşünce de araya girin mutlaka. Dişi kedinin psikolojisine yazık. Erkek kediniz yeni kısırlaştıysa da hormonları devam edebilir. 2 yıl içinde tam yerine oturuyor diyorlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 66 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR