Sokaktan Bulduğum Blue Point Cinsi Kedi Kuru Mama Yemiyor Ve Çok Hırıltılı Nefes Alıyor

Sokaktan aldık her yerinde yara izleri var arkadaşım çapadaki fatih veterinere götürdüğünde gayet iyi olduğunu 1 yaşına yakın, kısır ve sokakta olduğu için zayıf düştüğünü söyleyip ciddi birşey olmadığını belirtmiş. Daha sonra ben aldım ve başka bir veterinere götürdüğümde söylenen her şeyin aksini olduğunu öğrendim. Kedi 4 5 aylık çok ateşli ve enfeksiyon kapmıştı biraz daha geç kalsaydınız iç kanama geçirip ölebilirdi dedi veteriner. Daha sonra tedaviye başladık antibiyotik ve ateş düşürücü iğne vuruldu ve 2 gün sonra tekrar aynı işlem için götüreceğim. Ama bu kedi iğne olduğu günden beri dehşet kokuyor kuru mama hiç bir şekilde yediremiyoruz aynı şekilde dışkısıda çok kötü kokuyor hayvanı sevmek için yaklaşmıuoruz bile kokudan.. Bu koku normal mi hasta olduğu için midir? Zamanla geçer mi?


7 CEVAP

Enfeksiyondan dolayı kötü bir koku olur ve iyileştikçe kokuda geçer diye düşünüyorum

sitedizayn
sitedizayn

12800

sizin yediğiniz yemeklerden vermeyin çünkü tuz ve baharat var ama sade olarak tavuk gögsü, tavuk ciğeri gibi pişmiş hayvansal ürünler verebilirsiniz. hayvanın beslenmesi lazım.

tengrist
tengrist

112185

Fatih vet. yine yapmış yapacağını. Böyle bir veterinerin niye önünde uzun kuyruklar olur hiç anlamam, gerçekten bu klinikten memnun kalan var mı acaba.

Nasıl mama yedireceğim ben bu kediye peki çok aç sürekli miyavlıyor ama hiç bir şekilde kuru mama yemiyor bizim yediğimiz yemeklerden istiyor veterinerde vermeyin dedi

Bence de ev yemekleri vermeyiniz
Tavuk haşlayabilirsiniz
Ev yapımı yaş mama deneyebilirsiniz
Meo nun yavru kediler için keçi sütlü yaş maması var kuru mamanın üzerine onu döküp deneyebilirsiniz bence
İştahı yerine gelince keyfi filan
Yemeye başlayabilir

sitedizayn
sitedizayn

12800

@tengrist fatih vet. bende duydum, memnun kalanlar ucuz olduğu için memnun

tengrist
tengrist

112185

@sitedizayn Ben de bir tanıdığımın piyasaya göre uygun bir fiyata kısırlaştırma yapması üzerine gitmiştim, memnun kalmadım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 80 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR