Annemin Her Gün Beslediği 5 Kediye Daha İyi Bir Mama Mı Vermeliyiz

HaydutveNazli
HaydutveNazli

12498 Puan

Merhaba, ben bekarken sokaktaki bütün kedileri beslerdim ama evlendiğimden beri annem rahatsız olduğu için sadece günde 2 kere kapının önündeki dişsiz sokak kedimizi beslemeye çıkıyor toplam 5 kediyi besliyor çünkü diğer kedileri dövüyorlar alanlarına almıyorlar. hepsi erkek sadece 1 tanesi kısır çok şükür güzel toparlandılar. properformance ve reflex denedim normaldi ilgileri 3 aydır mystic veriyorum çok seviyorlar ama içim rahat değil. Onlara dolaylı yoldan zarar vermek istemiyorum çünkü düzenli besleniyorlar. molly, reflex,bonacibo gibi bir seviye daha yüksek mamalar mı vermeliyim siz bu durumlarda nasıl yapıyorsunuz

4 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

130939

Bence daha pahalı mamaya bütçe ayırmak yerine karma aşı için bütçe ayırıp biriktirin ve karma aşılarını yaptırın. Gençlik hastalığı salgını gelirse en iyi mamayla da beslenmiş olsalar bir işe yaramıyor. Ondan sonra daha iyi mamayı düşünün derim.

sitedizayn
sitedizayn

12806

ben apartman yanından ayrılmayan 3 kedime bonacibo kuzulu veriyorum, ikisi siyah kardeşler, doğdukları günden beri burdalar, 10 aylık oldular, bir tanesi yetişkin 3 yaş civarı, hepsinin tüyleri parlıyor sağlıklılar :) kedi sayısı fazla olsaydı mito alırdım, evdeki iki kedimde bonacibo çok seviyor onlarında ödül maması, içerik olarak çok daha pahalıya satılan mamalardan daha iyi bence.

AhsenAise
AhsenAise

117695

Bonacibo yavru ,ve Kuzulu olanı , reflex plus serisi kullanabilirsiniz

Zumrutt00
Zumrutt00

751

sokak kedileri kanımca protein yağ lif oranı yüksek mamalar yemeli. lif oranı yüksek olmalı çünkü kıl yumağı için malt yiyemiyorlar. bunun için çevredeki otları yiyorlarsa da ne kadar etkisi oluyor onu bilemiyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 64 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR