Midesini Üşütmüş Olan Kediye Tarifler

yaseminece
yaseminece

5184 Puan

Dün anlatmıştım,kedim üşüttü ve kusuyor.Bugün veterinerden geldik.Serumu kesti veterinerimiz,fakat az önce sabah yediği çim ile birlikte yaş mamasını kustu.İlaçlar fayda etmiyor mu bilmiyorum.Araba tutmuş da olabilir.Oyunculuğu yerinde,tek tek elimle kuru mamasını yediriyorum.Su içmediği için şırınga yardımıyla su da içiriyorum.Fakat midesi bulandığı için iştahı yok kuzumun.Zayıfladı.Neler yapabilirim,midesini bastıracak tarifler var mıdır bildiğiniz?Yiyecek olarak neler verebilirim midesi bulanan kedime?

15 CEVAP

Kedimekim
Kedimekim

11068

Kedilerdeki üsutme durumu ne yazik ki insanalr gibi degil hani nasil nane limon bizde ise yariyorsa onlarda yaramiyor gibi bir durum bu. Bunun icin en dogru olan seyi zaten veterinere goturerek yapmissiniz o da gerekli tedaviyi uygulamis. Yedigi cimdende olabilir verilen ilaclardam da olabilir ama duzenli beslenme ve fazla suyla kediniz daha iyi olacaktir ayrica Üsuttu diye ustunu ortmeyin atesi daha cok cikabilir. Gecmis olsun

yaseminece
yaseminece

5184

Gece bi ara ateşi yükseldi,ama indirmeyi başardık.Kanında bir sorun görünmüyor.Sadece ilaçlar ve antibiyotik uyku yaptığı için sanırım,uyuyor.Sabah çim yediği için kustugunu düşünüyorum.Hatalıysam,yanlış yaptığım bir şey varsa bilgilendirin rica ediyorum

yaseminece
yaseminece

5184

Bir de kedim kustuktan sonra saklanıyor.Bunu neden yapıyordur?

aleyn
aleyn

113859

kabak, yağsız tavuk göğsü, patates biraz da pirinç ve kinoayı haşlayıp biraz sulu şekilde verebilirsiniz. sevgili kedili madamdan not aldıgım bi tarif.

yaseminece
yaseminece

5184

Tam da şu an onu yapmak için kinoa alıp geldim marketten:)Çok teşekkürler,ayrıca kedilimadam'a sevgilerle :)

aleyn
aleyn

113859

pirinç ve ya kinoa olacak bu arada eksik yazmışım. afiyet olsun:)

yesiyis
yesiyis

498

Şu an biz de aynı durumu yaşıyoruz malesef. Üriner sistem icin tedavi görüyorduk bi haftadır ve bu süreçte ultrason icin karın tüyleri kazınmıştı. Koca odada Manisa'nın sıcağında tek cam acık olmasına rağmen üşütmüş. Aynı dediginiz gibi bizimki de gidip gidip saklanıyor. Biz farklı mama da veremiyoruz üriner problemimiz olduğu için. Akşam şırıngayla su verdim onu da çıkardı direkt üstüme. Öneriniz varsa dinlemekten memnun olurum.

yaseminece
yaseminece

5184

Biraz geç gördüm kusura bakmayın. Şükür atlattık ama ara ara yaşıyoruz bu problemi. Üriner sistemde sıkıntı varmış onu da c vitamini probiyotik desteğiyle hallettik. Sıcak tutmak için de ince bir bebek battaniyesiyle sarıp kucağımızda tuttuk hep. Baya geçmiş yazdığınız ama belki yardımım dokunur başka birilerine.

ballokumu
ballokumu

9431

Soğuk yiyecek vermek de üşütüyor mevsimle alakalı değil

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Üşütme olduğuna nasıl emin olabiliyorsunuz?

yaseminece
yaseminece

5184

Veteriner böyle söylemişti.

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Neye göre söyledi bir görüştemi karar verdi ben vetlere güvenmiyorum açıkcası bu teshisi düzgün koyduğuna eminmisiz eğer öyle ise ilaçta yazmıştır.

yaseminece
yaseminece

5184

İlaç tabiki yazdı ben yanında destek olması açısından sormuştum.Neden bu kadar sinirlendiğini anlayamadım

yaseminece
yaseminece

5184

Sinirlendiğinizi*

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Hayır sinirlenmedim veterinerlere güvenim yok uzaktan bakıp teshis koyuyorlar bir kısmı ben çok karşılaştım sorularım ondan çünkü yaz günü nasıl üşütür ki kedi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 19108 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR