Tavuk Alerjisi Olan Köpeğe Mama Önerisi

Irmaakk
Irmaakk

1139 Puan

Golden Retriever cinsi henüz 5 aylık bir köpüşüm var, ishal kusma ve koltuk altında kızarıklık şikayeti ile veterinere gittik. Tavuk alerjisi olduğunu ve bu sebeple bağırsak enfeksiyonu geçirdiğini öğrendik. Maması bonacibo tavuklu yavru köpek mamasıydı, mama türüyle beraber markayıda değiştirmeye karar verdim. Veteriner petline önerdi fakat ben aynı fiyata exclusion marka mamayı buldum, pek anlayamadım fakat bildiğim kadarıyla içeriği petline markaya göre daha iyi. Tavuk alerjisinide göz önünde bulundurursak sizce hangi marka ve aroma daha mantıklı kalıyor? Sığır etli ve narlı mı almamı tavsiye edersiniz yoksa ton balığı ve nar mı? İkisi de düşük tahıllı.

2 CEVAP

MelisRose
MelisRose

878

Merhaba,


ben yıllarca exclusion kullandım ve çok memnun kaldım. monoprotein olduğu için içerisinde tek tipte protein bulunuyor ve alerji konusunda çok kullanışlı oluyor.


ben tümünü kullandım, ama golden köpeğinizin cilt ve tüy desteği için ton balığı alabilirsin, yada balık yağı taviyesi ile diğer çeşitlerini alabilirsin. ben arada aromadan sıkıldığı için değişiklik yapıyordum.

Irmaakk
Irmaakk

1139

Ton balıklısını sipariş edeceğim o zaman umarım iyi gelir küçüğüme. Çok sağolun cevabınız için🙏🏻

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 14 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.105 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR