İzmir'deki Köpek Barınakları Hk.

erkan_eser
erkan_eser

9126 Puan

Herkese merhaba. Çok önemli bir konuda yardımınızı rica edecektim. Muhitimizde bakımlarıyla ilgilendiğimiz birkaç köpek var. Tanıdıkları herkese karşı iyi huylular ancak içlerinden özellikle iki tanesi yabancılara ve mahallede kendilerini sevmeyen bazı insanlara karşı (muhtemelen hissettiklerinden dolayı) bazen saldırganlaşabiliyorlar. Bölgelerini ve bizi korumak dışında başka dertleri yok. Sağolsunlar, bazı gençler de bu köpekleri kışkırtmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bazı insanların bu durumdan ciddi boyutta rahatsız olduklarını biliyorum ve bu iki canın hayatından gerçekten endişe ediyorum. Zehirlenme tehlikesiyle karşı karşıyalar. İçinizden biri kalkıp bunu yapan insanları mahkemeye vermemizi öğütleyebilir. Benim derdim onlar öldükten sonra intikamla uğraşmak değil, bu canları yaşatmak. Bu nedenle onları güvende olabilecekleri ve karınlarının doyacağı bir yere emanet etmek istiyoruz. Bu İzmir'de bir barınak, bekçi köğeği olmaları için bir çiftlik ya da bir fabrika olabilir. Her ay düzenli mama desteği de sağlarız. Yeter ki güvende ve mutlu olacakları bir yer olsun. Belediyeden destek alamıyoruz çünkü götürülecekleri yer konusunda endişeliyiz. Bu nedenle sormak isterim. İzmir'de bildiğiniz, bu canlarla ilgilenebilecek bir yer, bir barınak var mıdır? İletişim bilgileriyle birlikte yardımcı olursanız çok sevinirim.

3 CEVAP

Azadilan
Azadilan

569

Merhaba, aynı durum bizdede var malesef. Biz çareyi saldırgan olanları kısırlaştırmada ve ikisini birbirinden ayırarak bulduk. Öyle bir deneyin isterseniz. 1-2 hafta gözden ırak olurlarsa, insanlarda sakinleşir.

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Güzel çözüm için iyi fikir.

erkan_eser
erkan_eser

9126

Merhaba. İki köpek de kısır ve erkekler. Belediye tarafından kısırlaştırılmışlar. Küpeleri mevcut. Öte yandan ayırmak gibi bir şansımız gerçekten yok. Apartmanda yaşıyoruz ve bu köpekler sokak köpeği. Birbirinden uzaklaştırma şansım olsa zaten ikisini de sahiplendirecek ya da burada ilan vermeden emanet edebileceğim biri var demek olurdu.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 578 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR