Kedimin Kısırlaştırma Sonrası Yaşadıkları

naz96
naz96

913 Puan

Merhaba bugün bahçemde beslediğim kedimi kısırlaştırdım. Veteriner kusma, halsizlik olur normal dedi. Saat 3 te ameliyat şuan kendinde ama sendeliyor yani halsiz ve devamlı kusuyor. Sizde hiç böyle bi durumla karşılaştınız mı? Yaş mama kuru mama su hepsi var ama hiç yemedi. Hala midesi bulanıyor sanırım. Dikişi hala canını acıtır mı?

2 CEVAP

SevimliCadi
SevimliCadi

108242

Öğlen 3ü kastediyorsanız normaldir. Sendelemesi anesteziyi halen atamadığını gösteriyor. Anesteziyi genelde aralıklarla kusarak atarlar. 24 saate kadar atar ve kendine gelir. Kusması ertesi gün de devam ederse veterinerinize danışın, derim.


Sokağımda kısırlaştırdığım canlara ben genelde kısırlaştırmadan 20-24 saat sonra yaş mama ve su veriyorum. Ancak kendilerine geliyorlar. Garanti olsun diye en az bir 12 saat daha evde tutuyorum ki bir sorun olmadığından emin olayım. Kendine yeni yeni gelmeye başladığında ağrısı olması da normal ama zamanla azalıp geçer.

naz96
naz96

913

Çok teşekkür ederim. Veteriner de sizin gibi söyledi bunları ama hali de iyi gelmeyince bana korktum tabi. Yürümeye çalışırken sağa sola kayıyor :)) Hatta bi ara camdan dışarıya bakarken atlayabileceğini sandı herhalde pat yere düştü ki hareket alanını kısıtlamaya çalıştım yüksek bi yer yok.Dikişine zarar vermesin diye külotlu çorap geçirmiştim onu bile çıkardı. Ameliyat öncesi baya iyi beslenmişti hepsi çıktı bugün hala suyla birlikte çıkarıyor umarım yarına iyi olur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 21 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.131 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR