Kedim Yumusak Sekilde Tuvaletini Yapiyor(Hassas İcerik)

tombitombi
tombitombi

169 Puan

3 aylik Kedimi sahipleneli 2 hafta olmadi. Daha oncesinde anladigim kadariyla yas mamayla besliyorlarmis. Eve geldigi ilk gunlerde hic bir problem yoktu kakasinda. Gecen hafta cuma sabahi, yabanci bir cisim yuttu suphesiyle veterinere goturduk. Igne yapip kusturdular fakat hicbir sey cikmadi. Rontgende cektiler o da temiz.
Sorun su biz yuttugunu dusundugumuz cismi bulamadik. Veterinerden dondugumuz gun yas mama verdik herseyi kustu diye. Ve cumartesi gunu ilk yumusak kakasini yapti (gercekten agir kokuyor) ve devam ediyor. Veterineri aradigimizda eger enerjisinde ve yemesinde bir problem yoksa endiselenmeye gerek yoktur dedi ben yine de tecrubelerinizi sormak istedim.


2 CEVAP

sitedizayn
sitedizayn

12937

kediniz sadece yaş mama mı yiyiyor ? kuru mama yiyiyorsa hangi mamayı yiyiyor, benim kedimde bir süre yumuşak dışkı problemi vardı brit care kullanıyordum mamayı değiştirdikten bir süre sonra düzeldi. kullandığınız yaş mama yada kuru mama ile ilgili olabilir. her marka her kediye iyi gelmiyor ve iyi gelmediğinde kusma, yumuşak dışkı yada ishal, kabızlık gibi sorunlar olabiliyor.

tombitombi
tombitombi

169

Kedim kuru mama yiyor. Yaklasik 1 haftadir Royal Cannin Yavru kedi mamasi yiyor. Gecen hafta cuma gunune kadar hic birsey yoktu, bu asi + kusma ve veteriner stresinden sonra basladi. X ray de yabanci bir cisim gormediklerini soylediler ama yinede bir acaba korkusu var.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 29 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.207 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR