Kedimin Uzerindeki Pire Olmuyor

Altinoz
Altinoz

623 Puan

Merhaba arkadaslar mayisin baslarinda kedimde 2 tane pire vardi veteriner fibrex ense damlasi yapti eve gelince bir tane pireyi biz yakaladik digerini zaten bayadir gormuyoduk oldu heralde dedik damladan sonra tatile gittik kedim 10 gun annemlerde kaldi almaya gittigimde kedimde 1 tane pire gordum, veteriner isirinca olur 2 ay korur damla dedi bayadir pireyi gormiyodum oldu sandim simdi bi baktim pire geziyor yeniden damla ya da ilaclama yaptirmalimiyim, bir tane var ama yakalayamiyoruz ve pire diyorum ama ziplamiyor hic resmen uzerinde geziyor yakalamaya calisinca tuylerin icine giriyor..

6 CEVAP

Heiter
Heiter

115202

Ense damlalarını her ay tekrar etmeniz lazım. Biz 3. uygulama sonunda kurtulduk pirelerden. Tüm yaşam evrelerinde etkili bir ilaç kullanın lütfen. Biz o hatayı yaptık, başa sardı döngü.

Heiter
Heiter

115202

Bayer Advantage II'yi tavsiye ederim.

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Bahsettiğiniz pire ben olsan hafif nemlendirip tüy arasından yakalayıp iki tırnak ile icabına bakardım :)

Altinoz
Altinoz

623

Tesekkurler arkadaslar carsamba asisi var o zaman dicem vete icabina baksin, o zamana kadar gorursem pirenin oldugu yeri mi islayip yakalayim? 1 tane aslinda offff

Heiter
Heiter

115202

Bir an evvel götürün. O sizin gördüklerinizin bilmem kaç katı kadar tüy dibinde pire vardır. Yazık kedinize. Sonuçta pireler kan emen hayvanlar. | Biz aşı yaptırmadığımız için bilemiyorum fakat ense damlası ilk 6 saatte etkisini göstermeye başlıyor.

Altinoz
Altinoz

623

Kedimi annesi terketmisti sahiplendik 40 gunluk kadardi o zaman da 2tane piresi vardi gorunurde biraz buyunce ense damlasi yaptirdik cok piresi oldugunu sanmiyorum cunku cok fazla kasinmiyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 990 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.082 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR