Köpek Mama Önerisi

Merhabalar, yüksek proteinli , karbonhidratı yüksek, lif içeriği yüksek, yağ düşük olacak bir mama önerisi alabilir miyim? orta ırk, 3 yaşında, 15 kg köpeğim için.

2 CEVAP

MelisRose
MelisRose

924

merhaba,


mama seçerken yağ oranını düşük tutma nedeniniz nedir ?
köpeğinizin aktivite durumu, yaşadığı ortam nasıl bir yer?


ev içerisinde yaşayan ortalama vücut aktivitesi olan bir köpeğin bu kadar yüksek oranlarda mama yemesi pek dengeli olmayacaktır.


yüksek protein için acana, taste of wild kullanabilirsiniz ama köpeğiniz dağda bayırda koşmuyorsa, sokakta yaşamıyorsa yada sert iklimde bulunmuyorsa bu kadar yüksek protein köpeğinizde cilt ve bağırsak sorunu yaratabilir.


ayrıca yağ içeriği köpeğin beyin, deri, göz ve sindirim için önemli bir etmendir neden düşük tutmak istediğinizi anlayamadım.


karbonhidratı normalden yüksek olan bir mama ciddi bir fiziksel aktivite yapmayan köpeğinize kilodan başka bir şey kazandırmayacaktır.


eğer köpeğiniz ile ilgili biraz daha bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olabilirim

merhaba melis hanım,
desteğiniz için öncelikle çok teşekkür etmek isterim.
3 yaşında kızım ev ortamında yaşıyor, sabah öğlen akşam mutlaka dışarıya çıkartıyoruz. ben çalıştığım için kardeşim ve babam dışarıya çıkartıyor. yaklaşık 1 senedir epilepsi belirtileri yaşıyor ama tam teşhis konulmadı. aşırı aşırı yüksek dahi de olmasa bile en azından proteinden yararlanmak istiyoruz. 15 kg kendisi. en dengeli şekilde nasıl besleyebilirim ve düzenli bir şekilde sağlıklı bir şekilde mamasını nasıl yedirebilirim. her yönden zengin ve dengeli bir mama arıyorum. yağı da olsun tabi ama içerisindeki değerlere göre dengeli bir şekilde. lütfen bana yardımcı olun :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 78 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 92.797 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR