Kum Önerisi

badepll
badepll

283 Puan

güzel kum bulamıyorum ya topaklanmıyor yada koku yapıyor topaklanıp koku yapmayan kum önerir misiniz

7 CEVAP

sitedizayn
sitedizayn

13126

son 1,5 yıldır wondersand kullanıyorum değiştirme ihtiyacı hissetmedim, daha önce bir kaç defa kum değiştirmiştim en son wondersand kumda kaldım yani.
çeşitleri olsada ben sade kokusuz olanı kullanıyorum.
marka sahibi firmadan alıyorum fiyatı uygun oluyor.

Toi-Moi aktif karbon kesinlikle öneririm asla tozu yok ve çok güzel topaklanıyor ben aşırı derecede memnunum bence bir kez olsun şans verin

mehtapkaplan
mehtapkaplan

5583

Vancat çok iyi
Zeytin çekirdeklerinden üretilen Olivacat de süper. Toz olivada yok

aslihan_e
aslihan_e

131296

Wondersand'ı eksik gönderiyorlar bence. Başka marka 3 tane 5 litrelik kum wondersand 20 litre kumla aynı kilo çıkıyor. Bir dönem çok kullandım ama sonra fiyatın market kumuyla aynıya denk geldiğini fark ettim, kalitesi de aynıydı.

aslihan_e
aslihan_e

131296

Kedi kakasının üstünü kapatırsa hiçbir bentonit kum kolay kolay koku yapmaz, yaparken odaya kokusu yayılıyor olabilir veya iyi kapatmıyordur.

Cat Expert Hygiene ile zeytin çekirdeğinden olan kumu karıştırarak kullanmayı planlıyorum. 8l bentonit kumla 2l olivacat’ı karıştıracağım. En az tozlanan bentonit kum bile %100 tozsuz değil sonuçta ve olivacat hafif yağlı bir kum o yüzden onun yağı bentonit’in tozunu emer diye düşünüyorum. Karışımım işe yararsa buraya yazıcam.

Poki
Poki

1425

@bebisimpamuk olivacat ile herhangi bir bentonit kumu karıştırmanızı tavsiye etmem ben o hatayı yaptım, olivacat yağlı bir ürün olduğundan patileri yağlandığı için bentonit kedinin patilerine yapışıyor ve kedi kendini temizlerken bütün Bentoniti de yiyor. Tek kullanırsanız olivacat iyi, karıştırmadığınız sürece. Bentonit olarak toi moi aktif karbon en iyisi ama benim tercihim tozsuz olan tonton mısır koçanı.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 86 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.410 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR