Mesafeler

rkyeda
rkyeda

4370 Puan

Kedimle aramda hep bı mesafe var oyun oynamaya gelince atliyip koşuyor sevmeye geliceksin ısırıyor hemen kaçıyor bı yeri agrimadigina eminim Mesela kedim eve ilk geldiğinde herkesten kaçtı ama uzaktan saklambaç oynadi.Yani bu ilk günden beri öyle ben istiyorum ki benimle yatsın ayaklarimda oynasın aramız hep iyi olsun ama o garip bı şekilde herkese mesafe koyuyor (Erkek smokin)

10 CEVAP

Gul36
Gul36

113368

Karakteri sebebiyle öyle yapıyor, sizinle alakalı değil. Benim kedim de aynen o şekilde, canı isterse sevdirir istemezse asla. Kucağa zaten hiç gelmez. Yatarken yanına uzanırım, iki dakika sonra kalkıp biraz uzağa yatar. Canı isterse şımarıp sevelim diye yerlerde yuvarlanır. Ama beni ne kadar çok sevdiğini herkes görüp anlıyor. Sizi sevmediğinden değil yani, canı istemediği için ve de sırnaşık bir kedi olmadığı için yaklaşmıyordur. Bir de bu zamanla düzelen bir şey. Büyüdükçe daha çok yakınlaşır bazı kediler.

aleyn
aleyn

113859

hayaller yumuş kedi hayatlar uyuz kedi :D bizde de var bundan bi tane 2 yıldır daha tırnak yemeden sevmeyi bile başaramadık.

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Sizin kediniz bunalıyordur yapısı ciddi ağırkanşlı ise ilgi istemiyordur.

felishuman
felishuman

10828

Ben de aynı durumdan muzdaripim:D Benimki daha bize alışma sürecinde, yavaş yavaş yaklaşmaya yanımda kucağımda uyumaya başladı ama önceki ailesinde de kucağı sevmiyormuş zaten. Karakterleri böyleyse yapabileceğimiz bir şey yoktur heralde..

rkyeda
rkyeda

4370

bazen çok alınıyorum ama alışıcam :)

Mischka
Mischka

116595

Mischka kısırlaștıktan sonra durgunlaștı, öyle ki bırakın kucağa alınmayı, kendisine dokunulduğu anda bile cıyak cıyak bağrınan kedi ameliyattan ve eve gelen 2.kediye alıștıktan sonra tam bir pamuk șeker oldu :) tabii hala kendine özgü bazı davranıșları var, her ne kadar uysallașsa da arada cazgırlıkları oluyor. Sizi sevmiyor diye düșünüp üzülmeyin, eminim seviyordur ve zamanla durgunlașıp kișiliği oturacaktır diye düșünüyorum.

rkyeda
rkyeda

4370

sadece mutfakta sürtünüyor onuda sankı istem dışı yapıyor

rkyeda
rkyeda

4370

Bunun yakinlasicagini pek zannetmiyorum ama cevabınız için teşekkürler çok şımarık keşke biraz yılışık olsa

rkyeda
rkyeda

4370

tavukla kandırıyorum ama yediği anda kaçıyor

rkyeda
rkyeda

4370

saygı duyuyorum kedime sevmiyorsa kendi kaybeder

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 720 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR