Kedi İle Uçak Seyehati

Cathorn
Cathorn

12106 Puan

büyük ihtimalle yakın bir zamanda 2 buçuk saatlik bir uçak yolculuğu yapacağım kedim ile. bir kaç şey araştırdım ama kedisi ile uçak yolculuğu yapan var mı? neler yaşadınız.? nasıl önlemler almalıyım? kokpitte mi yoksa yolcu koltuklarında mı kalırım? biraz yaşım küçük ailem ayrı bırakmıyor kedi benimle kalacak yaklaşık 4 aylık çok fazla insan görmemiş fazla korkak uçakta zararsız sakinleştirici vermeyi düşünüyorum ama emin değilim kedi için ne kadar fiyat alırlar? eğer yolculuk yaptıysanız deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız?

1 CEVAP

Heiter
Heiter

115202

Tecrübe etmedim fakat teorik olarak durum şöyle: İç hatlar ve dış hatlar olması taşıma kurallarını ve bedelini değiştiriyor, önden onu belirteyim. Kedinizin aşılarının yapılmış olması gerekiyor. Bir başka deyişle, karnesini yanınızda götürmeniz lazım. Kabinde veya kargoda taşınma mümkün fakat kabinde hayvana alerjisi olan varsa kargoya taşıma ihtimalleri var. Kabinde taşımak istiyorsanız, taşıma çantasının önceden belirlenmiş ölçülerde olması lazım. Sakinleştirici meselesine gelirsek, kesinlikle bir veterinere danışın. Kediniz yavruymuş zaten. İlaç içeriğini ve olması gereken dozu, komplikasyonları bilmiyoruz sonuçta. Bahsettiğim kurallar uçak firmasına göre değişebiliyor. O yüzden mutlaka internet sitelerinden konuyla ilgili bilgi edinmeye çalışın.
Bazı firmaların konuyla ilgili açıklamalarının yer aldığı linkleri de ekliyorum: THY PEGASUS ANADOLUJET ("Evcil Hayvanlarla Seyahat" sorusu altında açıklanmış

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 472 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR