Yeni Mama Sonrası Kilo Kaybı?

Pnrdogan
Pnrdogan

4633 Puan

Selamlar. Kedim 1 yaşında ankara kedisi erkek. Bir süre mama arayisinda olup hills kitten balikli mamadan fitmin tavuklu balikli mamaya geçtim. İçeriği çok güzel protein oranı yüksek kedim de yiyor bitiriyor bir sorun yok ama sanki hafif kilo kaybı oldu neden acaba? Hills tahil ve un ile dolu olduğu için miydi bilemiyorum, şu anki masasının İçeriği çok daha iyi halbuki

4 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

132044

Kilosu 4.1 ise çok iyi bence. Standart kedi kilosu. Mesela benim orta yapılı kedim 4.2 kilo ama o göbekli bir kedi, gören şişman diyor. Sizinkinin cinsine ve yaşına göre ideal bence. 2 yaşını geçince kilosu artar büyük ihtimalle. Kilo yapıp yapmamasına bakmayın önemli olan içeriği. Yavru kedi maması daha yağlı oluyor, yağ azalınca kilosu düştü muhtemelen, karbonhidrat azalınca da tabi ki kilosunu etkiler. Kakasının küçük küçük olması hiç iyi değil. Çişi de çok sık ve çok aşırı olmadığı sürece fazla olması iyi. Belki yeni mama daha çok su içmesine neden oluyordur. Her mamanın su içirme etkisi farklı oluyor.

Pnrdogan
Pnrdogan

4633

Teşekkür ederim:) şu anki mamasi protein ağırlıklı. Hareketlendi de mamadan sonra. Ciş fazla değil eskiye göre fazla , kakasi evet eskiden daha iyi geliyor bana da. Sadece hafif verdi diye düşünüp endişelendim:))

Pnrdogan
Pnrdogan

4633

Kilosu 4.1 şu an. Vitamin , macun , krema , yaş mama her türlü şeyi var.

Pnrdogan
Pnrdogan

4633

Şunları da eklemek istiyorum. Yeni mama sonrası kakasinda da değişiklik oldu , eskiden kabız gibi küçük küçük halde iken şu an daha toplu bir biçimde kakasinin şekli daha normal. Kakada artış var , aynı şekilde çişte de artış var. Yeni mamasi iyi mi geldi kötü mü anlayamadım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 97 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 92.797 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR