Ek Mama

gzmkzn
gzmkzn

801 Puan

Arkadaşlar merhabalar, benim kedim kısırlaştırılmış bi kedi acana kullanıyorum memnunuzda ama marsa ek mama vermek istiyorum arada bir hangi mamadan versem?

5 CEVAP

Gul36
Gul36

113368

Acana nedeniyle bir sorun olmadı bizde. İleride olmasın diye tedbir amaçlı kullanıyoruz o macunu. Size tavsiyem, Acana'dan sonra düşük kaliteli bir marka olan Hills'e geçiş yapmamanız. Eğer bir sorununuz yoksa Acana'yla devam edin derim. Çünkü tüm ırk ve yaşam evreleri, ayrıca da kısır kediler için uygun bir marka. Ben bir süre değişiklik olsun diye Go'ya geçtim, bir de Acana'da stok bulunmadığı için.


Mamayı kullanmaya başlayalı daha 1 ay olmadı, o yüzden henüz hakkında yorum yapamayacağım. Ancak değerlerinin çoğu Acana ile aynı. Uzun süredir kullanan arkadaşlar var, görürlerse yorum yaparlar. :)

Gul36
Gul36

113368

Ek mama derken yaş mama mi kast ediyorsunuz? Öyleyse Schesir, Gimcat, Animonda gibi yaş mamalardan alabilirsiniz. Biz de Acana kullanıyorduk; yanında da haftada 4 gün yaş mama (70 gramlık bir konserveyi iki güne bölüyorum). Bunların yanında kabak, havuç, tavuk/balık gibi malzemelerle ev yemeği hazırlayabilirsiniz. Ayrıca Acana gibi yüksek proteinli mama kullandığımız için buradaki arkadaşlar bana sindirim sistemi macunu almamı önermişlerdi.

Gul36
Gul36

113368

Acana'dan Petcurean Go'ya henüz geçiş yaptık. Bu arada çok özür dilerim, sindirim sistemi yazmışım ama uriner sistem olacaktı o. Gimcat'in Urinary macununu aldım ben. Idrar yollarında sorun olmasın diye.

gzmkzn
gzmkzn

801

şu anda ne kullanıyosunuz mama olarak ben ilk defa duyuyorum sindirim sistemi için macun durumunu gimpetin hairball macunlarından kullanıyoruz sadece

gzmkzn
gzmkzn

801

anladım çok teşekkürler acanadan çok memnunum ama bizde geçiş yapıcaz bende hill's kısırlaştırılmış tunalıya geçiş yapıcam mamamız az kalsın biraz ozaman vericem siparişi yavaş yavaş geçişini yaptırıcam şu anda mamadan memnunmusunuz ayn sorun bu mamadada varmı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 636 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81980 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR