Anne Köpeğim Yavruları Bırakıyor

Merhaba 🙋‍♀️ Fransız bulldog umuz salı günü doğum yaptı, 5 sağlıklı yavrumuz var. 2 gündür yavruları bırakıp salonda bizimle durmak istiyor biz odaya geçince odada yavrularının yanında kalıyor. Bu normal mıdır, yavrularının başında durmak zorunda değil mi neden böyle yapıyor olabilir? (Not: yaşını, hikayesini bilmiyoruz, kaç doğum yaptı daha önce bilmiyoruz,ama tecrübeli gibi doğumunu tek başına yaptı yavrularına çok iyi baktı. Hamileyken yolda bulduk çipi yok sahibini aradık ilan bıraktık ama bulamayınca bizimle kaldı)

3 CEVAP

sitedizayn
sitedizayn

13593

köpeğinizin davranışları normal görünüyor ve siz çok iyi yapmışsınız şu anda sizinle anne ve yavrular emin ellerde, umarım yavruları sahiplendirebilirsiniz ve bu arada anne köpeği kısırlaştırabilirsiniz. kısırlaştırma konusunda ilçe belediyelerini arayabilirsiniz.

aslihan_e
aslihan_e

131606

Başında durmak zorunda değil, emzirse yeter. Emzirip gezmeye çıkarlar.

@sitedizayn @aslihan_e teşekkürler arkadaşlar, evet yavruları sahiplendirmek istiyoruz, anneyi de kısırlaştırıcaz inşallah 🙏 tecrübemiz olmadığı için korktuk daha 1 haftalık bebekler acaba ısılarını koruyamazlar mı diye 🤭 emziriyor hem görüyorum hem de yavruların karnı hep davul gibi maşallah çok güzel bakıyor ama işte odada kalmak istemiyor biz yokken, o yüzden tedirgin olmuştum tekrar teşekkürler 🥰

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 73 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR