Smokin Kediler

sitedizayn
sitedizayn

13758 Puan

2021 mayıs doğumlu 3,5 yaşını geçmiş smokin kedim var sahiplendiğimizde 2 aylığı geçmişti o zamanlar sarman kedimiz 1 yaşını geçmişti çok iyi anlaştılar zaten sarman kedimiz lokum yalnızlık hissetmesin kendi türünden bir canlı ile olsun diye düşünmüştüm ve çokda iyi oldu, kedilerimiz büyüdü yaşlarını aldılar ama smokin kedimiz 3,5 yaşında erişkin bir kedi gibi değil, sürekli yaramazlık peşinde hiç bitmeyen bir enerjisi var hala yavru bir kedi gibi, bu durumdan çok şikayetçi değilim ama bazen öyle zamanlar geliyor ki oğlum sen kedisin git biraz yat uyu diyorum :) bütün smokin kediler böylemidir bilmiyorum smokin kedisi olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa iyi olur.

5 CEVAP

ssedef28
ssedef28

10637

merhaba benim kedim de smokin dişi 2 yaşına girecek anlattığınız gibi çok hareketli oyuncu bir kedi. gece bizimle yatar sabah beraber uyanırız gündüz neredeyse hiç uyumuyor oradan oraya koşuyor kendine oyun yapacak şeylerle uğraşıyor. kedimin önüne kabuksuz fındık atıyorum onunla saatlerce oynuyor

aslihan_e
aslihan_e

132050

Benim rahmetli erkek smokin kedim bebekliğinden beri o kadar sakin bir kediydi ki, uslu dedikleri cins kediler yanında yaramaz kalırdı. Tekir British kırması dişi kedim 8'e girdi, böyle bir şey yok, maşallah diyeyim yine de, daha bu sabah koltuğun tepesinden üstüme atlayış yaptı elimin tırnağıyla birlikte böldü. 1 yaşındaki kedim çok daha uslu.

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120695

bizim de yavru var şimdi inşallah büyüyünce düzelir diyorum :)

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120695

Maşallah enerjileri hiç bitmiyor

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120695

benım 2 aylık sokaktan kurtardım şuanda heryerımı ısırıyor ve hiç durmuyor bız evd oldugumuzda hemen hemen hiç uyumuyor süreklı oyun oynuyor ve ısırıyor :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 109 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 92.799 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR