Kedim Yatağın Altından Çıkmıyor.

Burittoo
Burittoo

181 Puan

Merhaba. 5 aylık bi kedim var. Sağır. Uysal sakin bi kedi. Bugün bi anda yatağın altına girdi. Başta anlamadım çıkarmaya çalıştım ama tısladı tüyleri kabardı. Üzerime idrarını yaptı elimden kaçıp tekrar yatağın altına girdi. Hala çıkmadı yatağın altında saklanıyor. Neyden korktu bilmiyorum. Gün içinde değişik bi şey olmadı. Başına böyle bi şey gelen var mı?

2 CEVAP

milaylaylom
milaylaylom

2379

Daha önce bu davranışı yapıyor muydu hiç ? Sizin gözünüzden kaçan bir şeyden korkmuş olması büyük ihtimal çünkü kediler bu durumlarda böyle davranışlar sergiliyorlar. Bence önce biraz zaman tanıyın kendisi çıkacak mı diye bekleyin sevdiği oyuncak yaş mama ödül maması vs bunlarla çağırın. Rahatsızlanmış olma ihtimalide var (umarım öyle değildir) yemek yeme tuvalet durumu falan nasıl onlarıda gözlemleyin

sitedizayn
sitedizayn

13761

kızgınlık belirtileride olabilir ama kediniz 5 aylıkmış tam doğum tarihini biliyormusunuz ? 6 aylıktan sonra başlayabiliyor zaten kısırlaştırmada 6 aylıktan sonra yapılıyor. ödül maması gibi bir şeyler vermeyi denediniz mi ? kendiliğinden çıkmasını bekleyin üzerine gitmeyin daha çok korkabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 73 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.112 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR