Unique Markası Mı İyi Yoksa Kito Mu?

İstanbul Üniversitesii Veterinerlik Fakültesi'nin ürettiği Kito mu iyi yoksa diğer Türk markası Unique mi? içeriği en iyi olanı hangisi?

4 CEVAP

sitedizayn
sitedizayn

13590

kito ilk defa duydum sitesinden inceledim veterinerlik fakültesi üretmiyor reçete hazırlamış ve ar-ge desteği vermiş, içerik olarak fena görünmüyor hermospet fabrikasında üretilmiş izlenimi var. çünkü bildiğim kadar ile taze et enjeksiyon sistemi ile üretim yapan tek fabrika.

Isıl işlem görmüş mü oluyor yani? Çok bi bilgim yok ama sizce hangisini tercih etmeliyim? Kedim şu an Hill's K/d kullanıyor. 6 aydan sonra bırakması lazımmış. Sterilised mamaya geçeceğim bu markaları denemek istiyorum. Tavsiyeniz nedir?

sitedizayn
sitedizayn

13590

aslında sizin kedinize proplan somonlu kısır mamasıda iyi gelebilir, renal plus desteği var, bu yıl kedilerimden birinde idrar yolları rahatsızlığı oldu artık her mamaya şüphe ile bakıyorum ama en azından uriner ve sindirim sistemi destekleyici mamalar vermeye çalışıyorum.

sitedizayn
sitedizayn

13590

şu anda ben proplan somonlu kısır, royal canin sensible ve yeni aldığım royal canin +12 yaşlı kedi maması karışık veriyorum. unique kullanmadım bilmiyorum ama kito hermospet fabrikasında üretiliyor mystic markasını denememiştim kedilerim pek yemedi sokaktakilerde yemedi sizin kediniz belki yer. taze et enjeksiyon sistemi ile ilgili sitelerinde bilgi var.
https://www.mysticpetfood.com/tr/fmis.html

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 83 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.920 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR