Kedimin Piresi İcin Bir Sey Kesfettm Sizce Dogru Mu

sema54
sema54

1035 Puan

Anket

Sorun olusturmaz
(1 oy)
Sorun olusturabilir
(2 oy)
Toplam (3 oy)

Sokakta baktigim 20ye yakin kedi var (sahiplendirmeye yer ariyorum) ve 11i pirelendi , veterinere gittik damla cok pahali geldi ve kedilerimin neye alerjileri var bilmiyorum internette ilac bakarken alacağım ilacta alerjileri olabilecek sey vardır ve de etki edip etmeyecegini bilemem. Ben de evde kendi tirnak mantarim icin kullandigim hindistan cevizi yağı vardi dedim bu mantari, mikrobu vs olduruyosa pireyi de öldürür hemen en sakin kedimin boğaz kisminda denedim anında 2 pire öldü, zarari olur diye tum vucuduna daha surmedim. Tum vucuduna sursem sizce zarari olur mu? Yalamalari vs sorun olusturur mu

5 CEVAP

sema54
sema54

1035

@aslihan_e teşekkür ederim

aslihan_e
aslihan_e

132141

Tüm vücutlarına sürerseniz yalayacaklar ve çok fazla yağ içmiş olacaklar. Sadece küçük bölgelere sürebilirsiniz, onu yalamaları sorun olmaz ama tüm vücuda sürmek kediyi ishal yapar.

aslihan_e
aslihan_e

132141

Veteriner eczanelerinde ilaçlar daha hesaplı oluyor. Google haritalardan ilinizdeki veteriner eczanelerine bakın. Veterinerler pahalı yapar tabi ki.

Sabisim
Sabisim

1114

Ben bir kere birinin önerisiyle kedimin patisine sürmüştüm hafif nemlendirsin diye kedim sürekli patisini yalamaya başladı sonrada hapşırık krizlerine girdi. Çok pişman olmuştum sürdüğüme. Bazende böyle olabiliyor.

sema54
sema54

1035

@sabisim alerjisi olabilir kedinizin belki benimkilere suanlik bir zarar vermedi ama hic vermeyecegi anlamina gelmez tabi dikkat etmek lazım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 150 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.103 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR