Scottish Fold Mama Önerisi

HalitTopal
HalitTopal

226 Puan

Merhaba arkadaşlar uzun süredir siteyi takip ediyorum ama bir sorum olacaktı.
7 aylık bir scottish fold kedim var ilk günden belli royal canin kitten kullanıyorum, ama 1 haftadır tüyleri biraz çok dökülüyor acaba mama önerisi olan varmı

7 CEVAP

Zumrutt00
Zumrutt00

933

kedi scottish fold olunca ne değişiyor? kısa tüylü bir kedi zaten sokak kedileri gibi. aynı mamayı kullanabilir

ilaydacakir
ilaydacakir

4143

Kedi Scottish geni taşıyınca kullandığı mamanın içeriğinde glukozamin olması önemli oluyor.


Benim kızım Scottish kırması bebekliğinden beri n&d kullanıyoruz. Nd kitten kullandım küçükken. (Royal caninle hills de denemiştim ama en iyi nd geldi deneyerek bulunuyor biraz.)
Kısırlaştıktan sonra da Nd kısır somonlu mama kullanmaya başladım tüy döküm zamanlarında özellikle brit care haircare mama ile karıştırıp veriyorum çok iyi geliyor ikisi de somon içerikli olduğundan karışınca sıkıntı da olmuyor seviyor.

ilaydacakir
ilaydacakir

4143

Ve pek de kısa tüylü bir cins değil yani tekir kedimle arasında bayağı bi fark var tüy uzunluğu konusunda

Zumrutt00
Zumrutt00

933

kedide tüy dökülmesinin kedide tüy yoğunluğu ile ilgili belki bir ilgisi olabilir. ama daha çok omega 3/6 ile alakalı. hair skin mamalarına bakılırsa anlaşılır diye düşünüyorum. royal caninin bazı kedi cinslerine yönelik mamaları var. ama scottishe özel yok.

Zumrutt00
Zumrutt00

933

dolayısıyla kedinin cinsinin Scottish olması tüy dökülmesini engelleyen diğer kedilerin kullandığı mamaları kullanmasını engellemiyor :)

Beni dinle mamayı değiştirme scottish fold cinsi kedilerin bağırsakları çok hassas royale devam et mama konusunda kararsız kalmıştım veterinerime sordum Royal dedi brit care onermedi kedime iyi gelmeyebilir her mama tüy dökmüyor mevsimi geçişi her kedi tüy döker mamayla engelleyemez sin suyuna b vitamini damlat

sitedizayn
sitedizayn

13590

nd benim kedilerimde aşırı tüy dökümü yapmıştı, şimdi pro plan derma care + royal canin sensible + royal canin +12 üçünü karışık veriyorum +12 yaşlı kedi maması alakasız gelebilir ama genç kedilerede iyi geliyor ayrıca ödül maması gibi ve biton çinko takviyesi veriyorum şimdilik tüy sorunumuz yok. yazdığım mamaları 7 aylık kedide yiyebilir, benimkiler 6 aylıktan beri yetişkin maması yiyiyorlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 108 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.920 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR