Kedimle Aynı Yemeği Ve Dondurmayı Yemek,?

hoya
hoya

1926 Puan

sebze yemeklerini ve dondurmayı çok seviyor, ben yerken o da yemek istiyo, izin veriyorum, bi sorun olur mu, mikrop kapar mıyım, iç parazit ilacı en son 6 ay önce olmuştu,

8 CEVAP

BARSLAN
BARSLAN

878

aslında etobur canlılar bunlar. sebzeyle beslemek yetersiz beslenmelerine, dondurma, çikolata vb. şekerli gıdalar vermek ise sağlıklarının bozulmasına sebep oluyor. mama ve sudan başka bir şey vermemeye çalışıyorum ben.

Muzeyyennb
Muzeyyennb

113851

Şekerli ve yağlı gıdaları vermeyinnnn.Iç hastaliklarinin olmasina davetiye cikarirsiniz. Eger çok vermek istiyorsaniz ödül olarak kopek bisküvilerinden ver

ursaminor
ursaminor

116511

Soruyu kendiniz için sormuşsunuz ama buradaki asıl sorun kedinizin durumu. İnsanların yiyecekleri tuz ve daha beteri şeker içeriyor. Şeker kedilerin bünyesinde yakılıp yok edilebilen bir şey değil. Bunlar birikiyor efendim. Ve ileride sorun yaratıyor. Ayrıca siz bu tür kendi yediğiniz salam sosisten filan da veriyorsanız; o iç parazit aşısını derhal yaptırın.


Muzeyyennb, sanırım yanlış anlayıp köpek yazmış. Köpek bisküvisi vermeyin kediye sakın. Aynı mamayı yemeleri bile sakıncalı. Köpeklerin beslenmesi insanlarınkine daha yakın. Ama kedilerinki bambaşka.

Gul36
Gul36

113368

Benimki de cipsi, mısır patlağını vesaire görünce çıldırıyor ama vermiyorum. Biz yemek yerken tabureye çıkıp masaya atlamak istiyor ama izin vermediğim için zamanla alıştı. Onun için zararlı olan bir şeye neden alışsın ki? Kıyamıyorsanız ona özel ev yemeği yapın, siz yemeğinizi yerken ona da kendi yemeğinden verin. Bunun dışında, Onun yediği şeyden yemenizden bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, onların dillerinin bizimkinden bile temiz olduğunu okumuştum bir yerde.

ursaminor
ursaminor

116511

Premium mamalarda zaten mercimek bulunuyor. Ama etli yapın. Etsiz vermeyin :) Yine de et dışı malzemelerin miktarını çok tutmayın.

hoya
hoya

1926

sadece sebzeyle beslenmiyor, çok istiyor yemeyi bende izin veriyorum biraz yiyo

hoya
hoya

1926

tüm cevaplar için teşekkürler, artık vermiyim ama mercimek çok seviyor yağsız tuzsuz yapsam bir zararı olmaz dimi?,


@ursaminor, salam sosis vermiyorum, et yemiyorum,(::

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

kedinizi bu söylediklerinizle zehirlemeyin kediler et yer etçildir gerisi onun bünyesi için gerekli değil yararlıda değil.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 738 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR