Kısırlaştırılmış 2 Erkek Kedim, Biri Arada Dışarı Çiş Yapar, Diğeri İse 6 Kg. Hills, Brit Care

miloshy
miloshy

3204 Puan

Mamalarını aylık değiştiriyorum genelde, ama bir tanesi cok yiyiyor tutamıyorum. Bu kedilere mama öneriniz var mı acana alacaktım ama proteini cok yüksek böbregi yorar demis sisman kedim de cok yemek yiyor kontrol edemiyorum bazen.

3 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

131606

Kedinizin sağlığı bozulmasın istiyorsanız tutacaksınız, öğünlü besleme yapacaksınız, gerekirse ayrı odalarda mamalarını koyup yemelerini bekleyin, ölçülü kullanın. Ne marka olursa olsun aşırı tüketiminde böbrekleri riske girer. Tavuk göğsü falan haşlatıp destek yapabilirsiniz yerlerse. Mamayı fazla yemesi fazla doz vitamin mineral hapı yutmak gibi olur.

sitedizayn
sitedizayn

13590

benim sarman kedim 7 kilo civarı smokin 5 kiloda kediniz sarmansa ve erkekse 6 kg çok sayılmaz sarman kediler biraz iri olur, acana aslında çok protein içermiyor proplan ve nd kısır kedi mamalarından çok değil yani, nd nin bir kısır mamasına bakmıştım %46 gibi bir şeydi, protein böbrekleri yoruyorsa o zaman çoğu kısır kedi mamasının kedilere kastı var heralde.
aşırı yemek ayrı bir konu proteini az yada çok aşırı yiyiyorsa zaten her türlü zararlı. aslihan_e nin dediği gibi evde tavuk gögsü gibi şeyler haşlayıp ve kedinizde yerse çok daha iyi olur. benimkiler yemiyor, her kedi yemiyor yani. ben son çare catnipli tavuk vermeyi düşünüyorum belki yerler.

sitedizayn
sitedizayn

13590

sormayı unuttum iki kediniz dışarı çiş yapar derken evin dışına mı çıkıyorlar ?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 33 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.920 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR