Yavru Kediler Sokakta Yaşar Mı?

sevvalutar
sevvalutar

469 Puan

evimizdeki bir yaşındaki kedi kaçtı o sırada da hamile kaldı. şu an dört yavrusu var 5 haftalık. kimse sahiplenmek istemiyor. ailem de çok bunaldı, kızıp duruyor bana sürekli. evimizin aşağısında küçük bahçe gibi bir yer var. 2-3 aylıkken oraya koysam yuva ve mamayla yaşarlar mı? çünkü başka çarem yok.


5 CEVAP

sitedizayn
sitedizayn

13590

yavru kedilerin çoğu sokaklarda ölüyor, birde bırakacağınız yer yola trafiğe yakınmı zaten uzak olsa ne olacak kediler yerinde sabit kalmayacak ki üstelik kış geliyor, sağlam yuva yapmanız lazım, bu yıl kışın sokakta doğan bir kaç yavru büyüttüm her gün 3 defa mama vermeye devam ediyorum, yuvaları yok ama girecekleri kapalı alan çok, geçen kışı geçirip büyüdüler sonuç olarak apartman yanından da pek ayrılmazlar, kolay olmuyor. evde yaşayan kediler kaçmasını vs beklemeden zamanı gelince hemen kısırlaştırılmalı.

Duman0
Duman0

299

Aynısını bende yaşıyorum olduğunca dışarıya alıştır çok fazla yemeğe de boğma sabah akşam kuru mama ver yaş mama verip şımartma ev yemekleri ver büyür onlar

Duman0
Duman0

299

Daha çok küçükler tabi ilerliyen zamanda bu dediklerim

Duman0
Duman0

299

Annelerine bol bol yavru yaş mama ver süt yapsın iyice

aslihan_e
aslihan_e

131606

Pat diye koyamazsınız, her gün az az çıkarın, öğrensinler. Sokakta yaşarlar mı Allah bilir. İşiniz şansa kalmış. Keşke kaçınca hemen kısırlaştırsaydınız.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 47 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.920 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR